Κοπή πίτας Συλλόγου «Η Αγίας Τριάς» Σέχι (pics,vid)

Κοπή πίτας Συλλόγου «Η Αγίας Τριάς» Σέχι (pics,vid)

Ιανουάριος 15, 2018 - 10:37
3 σχόλια

O Σύλλογος Αλληλοβοήθειας «Η Αγία Τριάς» Σέχι το Σάββατο 13 Ιανουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας.

Στόχος της εφετινής εκδήλωσης ήταν να γίνει μία πρώτη παρουσίαση του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας και του Συλλόγου.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και στήριξε την προσπάθεια αυτή του Συλλόγου, δίνοντας ακόμα περισσότερο νόημα στην λέξη αλληλοβοήθεια και στην αλληλεγγύη.


3 Σχόλια

Καλο ειναι ο συλλογος τις δήθεν αλληλοβοήθειας που βοηθα λιγους και ορισμενους να αλλαξη και λιγο συνθεση γιατι βαρεθηκαμε τους ιδιους και τους ιδιους τοσα χρονια. Πρεπει να ερθουν καινουργια Πρόσωπα.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.