Κατάληψη στο 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης (pics,vid)

Κατάληψη στο 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 18, 2017 - 10:20
3 σχόλια

«Η κατάληψη θα λήξει μόνο όταν γίνουν αποδεκτά τα αιτήματά μας»

Σε κατάληψη προχώρησαν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς και μαθητής του σχολείου Ροδόπουλος μίλησε για τις άσχημές συνθήκες που επικρατούν στις αίθουσες του σχολείου επισημαίνοντας ότι τα ταβάνια στάζουν, καθώς και πέφτουν σοβάδες από το κτίριο.

Έχουν κλείσει κάποια εργαστήρια, αναγκάζοντας τους συμμαθητές μας να πηγαίνουν στο σχολείο της Μεγαλόπολης

Στο τμήμα φυσικού αερίου δεν υπάρχει εργαστήριο, αφήνοντας τους μαθητές μετέωρους, ώστε να παρακολουθούν μόνο τα θεωρητικά μαθήματα.

Μας ενδιαφέρει να είμαστε ασφαλείς στο σχολείο, πριν από λίγες ημέρες έπεσε ένας σοβάδες και παραλίγο να τραυματίσει μία μαθήτρια

Κάνουμε μάθημα με τους κουβάδες που μαζεύουν το νερό, και κάνουμε εργαστήριο με τα μπουφάν, τόνισε ο μαθητής εκφράζοντας την πλήρη απογοήτευσή του από τη στάση του Δήμου Τρίπολης ο οποίος κωφεύει και δεν επιλύει τα προβλήματα του σχολείου.

Οι μαθητές έδειξαν αποφασισμένοι να μην ανοίξουν ξανά το σχολείο ωσότου γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να λυθούν τα προβλήματα.

Έφ.Κ
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κατάληψη στο 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης


3 Σχόλια

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου.. Καταλήψεις, τρακτέρ στους δρόμους κ.λ.π... Ποιά ανάπτυξη και κουραφέξαλα. Ποιός θα επενδύσει σ'αυτή τη χώρα του αέναου κοπροσκυλίσματος.

Δεν είναι σωστό να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι .Τα παιδιά φωνάζουν και διεκδικούν το στοιχειώδη.Αν μια κοινωνία δε μπορεί να τα διασφαλίσει τότε κινδυνεύει το μέλλον της. Εκτός αν το μέλλον είναι τα λαμπάκια ,η στολισμένη πόλη (Δεν ειναι κακο οι γιορτές και το ωραιο γιορτινό περιβάλλον) ,οι λακούβες στους δρόμους της πόλης . Αρκει μια βόλτα στο ΕΠΑΛ και θα δει όποιος θέλει αν τα παιδαια λένε αλήθεια .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.