Τιμητικές διακρίσεις και Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τον Φιλοτεχνικό Σύλλογο Λεβιδίου (pics)

Τιμητικές διακρίσεις και Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τον Φιλοτεχνικό Σύλλογο Λεβιδίου (pics)

Δεκέμβριος 18, 2017 - 15:12
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Φιλοτεχνικό Σύλλογο Λεβιδίου με την παρουσία αρκετού κόσμου.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΦΙλοτεχνικού κ.Χρήστος Λούρας αναφέρθηκε στα δυο τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς , τα οποία προέρχονται από το χώρο της εκκλησίας , τον πάτερ Κωνσταντίνο Πανουσόπουλο με αφορμή την συμπλήρωση πενήντα ετών διακονίας του στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Λεβιδίου και στον κ. Χαράλαμπο Ζαφειρόπουλο για την συμπλήρωση σαράντα ετών  ιεροψαλτικής στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Λεβιδίου.

Οι τιμώμενοι παρέλαβαν την αναμνηστική πλακέτα από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο και τον  πρόεδρο του Φιλοτεχνικού Συλλόγου Λεβιδίου.  Στη συνέχεια ακολούθησε η απόδοση Χριστουγεννιάτικων ύμνων, και τροπαρίων από την ψαλτική χορωδία  << Βυζαντινός χορός Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας – ο Άγιος Νεομάρτυρας Λάζαρος ο Τριπολίτης>> υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη Βασίλειου Γεωργαρά.

Στο τέλος έκλεισε με παράθεση νηστίσιμων εδεσμάτων.

Από το levidinews.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.