Πρώτη Αστέρα με κόσμο και μεγαλομετόχους (photos+video)

Πρώτη Αστέρα με κόσμο και μεγαλομετόχους (photos+video)

Ιούλιος 06, 2015 - 19:39
2 σχόλια

Άρχισαν τα «βάσανα» για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι το απόγευμα της Δευτέρας 06/07 πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Το παρών έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ενώ οι Αργεντινοί θα ενσωματωθούν σταδιακά στις προπονήσεις της ομάδας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε λίγο τρέξιμο και ασκήσεις με την μπάλα.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι μεγαλομέτοχοι, κ. Μπάκος και κ. Καϋμενάκης, ο πρόεδρος του Αστέρα κ. Μποροβήλος αλλά και μερίδα των φανατικών οπαδών του Αστέρα οι οποίο με καπνογόνα και συνθήματα έδωσαν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας «άρωμα» επίσημου αγώνα.

Το ArcadiaPortal.gr  βρέθηκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και σας παρουσιάζει μέσα από φωτογραφίες και βίντεο τα όσα έγιναν στην πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Η πρώτη προπόνηση του Αστέρα


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.