Νέα ημερομηνία για τα ασφαλιστικά μέτρα για τη χωματερή στο Λεβίδι

Νέα ημερομηνία για τα ασφαλιστικά μέτρα για τη χωματερή στο Λεβίδι

Μάρτιος 06, 2015 - 11:02
2 σχόλια

Στις 3 Απριλίου η νέα δικάσιμος

Όπως είχε αναφέρει το ArcadiaPortal, στις 13 Φεβρουαρίου, οι κάτοικοι του Λεβιδίου κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της απόφασης του δημάρχου να μεταφερθούν τα απορρίμματα στη χωματερή στη θέση «Μαγούλα» του Λεβιδίου.

Ο δικηγόρος των κατοίκων κ. Κώστας Γκότσης είχε επισημάνει ότι υπάρχει απόφαση από το 2011 να μην λειτουργεί ο ΧΑΔΑ.

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα την Παρασκευή 6 Μαρτίου, όμως μετά από αίτημα των κατοίκων του Λεβιδίου προκειμένου να κλητευθεί εκ νέου η περιφέρεια Πελοποννήσου για την οποία δεν παραβρέθηκε κανείς η υπόθεση αναβλήθηκε.

Η νέα ημερομηνία εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων είναι η 3η Απριλίου του 2015, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί μια πιο κοντινή ημερομηνία όπως είχε ζητήσει ο Δήμος Τρίπολης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμος Τρίπολης είχε πάρει άδεια να εκδικαστεί κανονικά η υπόθεση για σήμερα Παρασκευή.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αυτή με τα δεμένα μάτια που κάνει την τυφλή, έχει και πραγματικά κουσούρια

ρε μην ειστε κοροιδα ελειπε ο μεγας ΠΗΤ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ με τον αντρα ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΠΑΜΠΗ και φοβηθηκε ο ΠΑΥΛΗΣ και ζητησε και αυτος κρυφα αναβολη γιατι δεν ειχε ποιον να τον υπερασπηση

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.