Γεώργιος Δαλιάνης: Στόχος η τρίτη έδρα στην Αρκαδία

Γεώργιος Δαλιάνης: Στόχος η τρίτη έδρα στην Αρκαδία

Ιανουάριος 22, 2015 - 16:07
7 σχόλια

Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Τρεις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Γιώργος Δαλιάνης, υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καταγόμενος από το Άστρος Κυνουρίας και γεννημένος το 1978, μίλησε στο ArcadiaPortal.gr και στην Έφη Καστραντά για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, για τα μέτρα ανακούφισης των Ελλήνων πολιτών, καθώς και για τον στόχο των ΑΝΕΛ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν τους ΑΝΕΛ τελικά να μπαίνουν στην βουλή. Το ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερά μπροστά απ τη ΝΔ. Άρα ο επόμενος κυβερνητικός σχηματισμός είναι ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ ; Βλέπουμε επίσης ότι υπάρχει  μεγάλο ποσοστό κεντροδεξιών αναποφάσιστων. Τι λέτε σε αυτό το μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος ;

Ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος που επί σειρά ετών αποτελούσε τη βάση της ΝΔ  θεωρούν πως αυτό που αντιπροσωπεύει ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι η Νέα Δημοκρατία όπως την ονειρεύτηκε και την έχτισε ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Έχουν απορρίψει τα μη δημοκρατικά κόμματα και βλέπουν  πως η διάσπαση της ΝΔ την επομένη των εκλογών μετά από την βέβαιη εκλογική ήττα όπως διαφαίνεται πλέον στον ορίζοντα, είναι δεδομένη.

Βλέπουν ότι η επόμενη κυβέρνηση θα έχει κορμό το ΣΥΡΙΖΑ. Άρα η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι “χαμένη” ψήφος.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κόψει την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και να είναι οι ρυθμιστές στον επόμενο αντιμνημονιακό κυβερνητικό σχηματισμό.

Ποια είναι τα πρώτα συγκεκριμένα μέτρα που θα πρέπει να πάρει η νέα κυβέρνηση για την ανακούφιση των πολιτών;

Πρώτα απ' όλα πρέπει να επανέλθουν μισθοί και συντάξεις, να ρυθμιστούν οι υποχρεώσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων δίνοντας για δύο χρόνια τη δυνατότητα να «παγώσουν» αυτές οι οφειλές και εν συνεχεία να πληρωθούν σε 100, 200 και 300 δόσεις, να δοθεί ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα προκειμένου να ξαναπάρει μπρος η οικονομία.

Να απαγορευθούν άμεσα οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας και να μπορέσει να υπάρξει η απαιτούμενη ρευστότητα στην αγορά. Πρέπει να δοθούν δυνατότητες στους αγρότες να ξεκινήσουν την παραγωγή τους παίρνοντας αφορολόγητο πετρέλαιο για πέντε χρόνια.

Στις εκλογές του Μαΐου του 2012 οι ΑΝΕΛ εκλεχτήκαν τέταρτο κόμμα στην Αρκαδία αλλά και πανελλαδικά. Βλέπουμε ότι και εσείς προσωπικά συμμετέχετε δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα. Ποιος είναι ο στόχος σας αυτές τις εκλογές;

Αυτά που είπαμε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες πριν από τρία χρόνια, δυστυχώς απεδείχθησαν όλα αληθινά. Τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά σήμερα για τη χώρα μας και τους πολίτες, αν το 2012 οι Έλληνες δεν έκαναν ξανά κυβέρνηση τη  Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, αλλά είχε προκύψει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο στόχος μου είναι, σε αυτές τις εκλογές, την τρίτη έδρα στην Αρκαδία να την κερδίσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Τέλος, θα θέλαμε να μας δώσετε το δικό σας μήνυμα το οποίο θα απευθύνετε στον αρκαδικό λαό και στους συμπολίτες σας λίγα 24ωρα προτού προσέλθουν στις κάλπες.

Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που φοβούνται και κυρίως αυτούς του μεσαίου χώρου και τους λέω ότι δύο είναι οι επιλογές: Ή ένα αλαζονικό αυτοδύναμο  ΣΥΡΙΖΑ ή ενίσχυση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ώστε να υπάρξει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα σέβεται τις θέσεις μας στα εθνικά θέματα και θα εφαρμόσει μια οικονομική πολιτική χαμηλής φορολόγησης, οδηγώντας την Ελλάδα σε ανάπτυξη.

 

 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

*** ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΔΡΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ. ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ! Άλλη μια κυβέρνηση που ακολούθησε το δρόμο της υποταγής και της εθνικής ταπείνωσης έφτασε στο τέλος - Ο ελληνικός λαός και οι ψηφοφόροι της ΝΔ αποχαιρετούν τον άνθρωπο που ταλαιπώρησε τον τόπο όσο κανείς άλλος. Τον άνθρωπο που έκανε τη ΝΔ, Πολιτική Άνοιξη και την Ελλάδα επαίτη των δανειστών. Όσο για την κεντρική φωτογραφία του θέματος, μην απορήσετε, δεν είναι διόλου τυχαία... Αν πριν από 10 ή 15 χρόνια έλεγε κάποιος ότι ο Σαμαράς θα γίνει αρχηγός της ΝΔ θα γελούσαν και οι πέτρες, πολύ δε περισσότερο, αν κάποιος έλεγε ότι θα γίνει και πρωθυπουργός. Παρόλα αυτά, ο άνθρωπος που το 1993 έριξε με θολές διαδικασίες - και με τη βοήθεια μιας χούφτας φίλων του - την κυβέρνηση Μητσοτάκη ιδρύοντας το εφήμερο μόρφωμα της Πολιτικής Άνοιξης, όχι μόνο έγινε αρχηγός της ΝΔ, αλλά και πρωθυπουργός της Ελλάδας. Και κατάφερε μέσα σε 2,5 χρόνια να κάνει τη Νέα Δημοκρατία, Πολιτική Άνοιξη και την Ελλάδα φτωχό συγγενή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έγινε πρωθυπουργός εξαπατώντας τον λαό με τον αντιμνημονιακό μανδύα και μόλις ενέλαβε τον πρωθυπουργικό θώκο υπέγραψε όλα τα μνημόνια και τα προαπαιτούμενα των δανειστών ακολουθώντας πιστά τις εντολές τους. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του πρόδωσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ και τον ελληνικό λαό, όπως ακριβώς είχε κάνει και το 1993. Οι λόγοι των συναδέλφων του Αντώνη Σαμαρά, πριν από 23 χρόνια, ήταν προφητικοί! Από εκείνη την εποχή όλα τα στελέχη της ΝΔ (όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί) τον αποκαλούσαν «προδότη» και «ξένο σώμα» στη ΝΔ, ενώ η οργή της βάσης και των ψηφοφόρων της ΝΔ ξεπέρασε κάθε όριο. Το μήνυμα «Αλήτη, Προδότη, Σαμαρά» που φώναζαν οι ίδιοι οι Νεοδημοκράτες δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και αν περάσουν...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.