Να μπει μία τάξη στη ζούγκλα των ντεσιμπέλ στην Τρίπολη (video)

Να μπει μία τάξη στη ζούγκλα των ντεσιμπέλ στην Τρίπολη (video)

Νοέμβριος 19, 2014 - 09:59
5 σχόλια

Θεοδωρόπουλος: Να εφαρμοστεί η νέα κανονιστική γιατί οι πολίτες έχουν φτάσει στο απροχώρητο

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΑ κ. Θεοδωρόπουλος με αφορμή την εισήγηση για έκδοση κανονισμού λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Τρίπολη.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος για ακόμη μία φορά ζήτησε να μπει μία τάξη στην πόλη και να ληφθούν υπόψιν και οι μεν αλλά και οι δε. Θα πρέπει να γίνεται αστυνόμευση και να εφαρμοστούν οι νόμοι και οι κανόνες ειδικά με τη μουσική που είναι πολύ δυνατά και ξεπερνά τα όρια.

Δε θα πρέπει να ενοχλούνται οι περίοικοι ενώ όταν θα ξεπερνιέται ο αριθμός των μηνύσεων να κλείνουν τα συγκεκριμένα μαγαζιά. Ο πρόεδρος της ΟΕΒΑ τόνισε ότι η κατάσταση έχει φέρει τους πολίτες στο απροχώρητο. Η νέα κανονιστική θα πρέπει να εφαρμόζεται από όλους.

Τέλος αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη του κέντρου που αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση οι υπόλοιπες επιχειρήσεις θα το εγκαταλείπουν και τότε θα δημιουργηθεί ένα γκέτο καταστημάτων  υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δήλωσε ότι δεν έχει κάτι εναντίον των συγκεκριμένων καταστημάτων, αλλά θα πρέπει να δουλεύουν όλοι και να εφαρμόζουν όλοι τους κανόνες.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Να μπει μία τάξη στη ζούγκλα των ντεσιμπέλ


5 Σχόλια

Κύριε Θεοδωρόπουλε το φροντιστηριάκι σας , σας νοιάζει μόνο. ¨Όταν η μουσική ήταν στον πεζόδρομο παλιά ή στην πλατεία Αρεως τι κάνατε? Γιατί δε φωνάζατε τότε?

@Ανδρέας Λογικό είναι, ρε ξουράφι, να μην διαμαρτύρεται, αφού η μουσική δεν τον ενοχλούσε! Για ποιο λόγο να παραπονεθεί για τη μουσική του πεζόδρομου ή...της πλατείας Άρεως, στην άλλη άκρη; Καλά, είσαι σοβαρός; Υποχρέωση να παραπονεθούν είχαν αυτοί που βρίσκονταν στην περιοχή και πιθανόν να τους ενοχλούσε η ένταση της μουσικής! Αν π.χ. στη γειτονιά σου δεν υπήρχαν σκουπίδια, θα έκανες παράπονα για τα σκουπίδια που είχε μια άλλη γειτονιά που ούτε καν την έβλεπες; Στόκε...

Η παράγκα του πεζόδρομου μεταφέρθηκε στην Πετρινού. Ξανά ***ι δημαρχεύοντες,μία απο τα ίδια.Σκατά κανονιστική θα φέρετε κι εσείς..........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.