Με το μυαλό στην Ολυμπιάδα

Με το μυαλό στην Ολυμπιάδα

Νοέμβριος 12, 2009 - 08:35

Ο Αρκαδικός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος (17.30) στην Τρίπολη με την ισχυρή και ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος Ολυμπιάδα Πατρών.

Η Τρίπολη ζει και αναπνέει για το μεγάλο παιχνίδι με την Πατρινή ομάδα, όπου χωρίς να είναι υπερβολή, απειλείται το ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων και ενδέχεται μάλιστα να μείνουν κάποιοι και έξω από το κλειστό γυμναστήριο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι.

Η πολύ καλή πορεία του Αρκαδικού στην Α2 μέχρι σήμερα, εκτός από μία ικανοποίηση στους φίλους της ομάδας, προσθέτει ένα επιπλέον κίνητρο για το φίλαθλο κόσμο της Τρίπολης που θέλει να βοηθήσει από την πλευρά του για να φτάσει η αγαπημένη του ομάδα σε μία ακόμα νίκη.

Η προετοιμασία του Αρκαδικού ξεκίνησε χωρίς τους Μαναβόπουλο, Παπαδάκη, των οποίων η συμμετοχή θεωρείται αμφίβολη αυτή τη στιγμή για το παιχνίδι με την Πατρινή ομάδα και με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Σμυρνιώτη να καταστρώνει τα πλάνα του με τους συνεργάτες του Μπάμπη Αλεξόπουλο, Γιάννη Καστρίτη, χωρίς να υπολογίζει τους δύο παίκτες.

Ειδήσεις: