Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις

Νοέμβριος 11, 2009 - 17:28

Μετά το χθεσινό ρεπό επέστρεψαν σήμερα στα αγωνιστικά τους καθήκοντα οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα και μάλιστα με δύο προπονήσεις.
Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και πολύ τρέξιμο, ενώ το απόγευμα ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος χώρισε σε δύο γκρουπ τους παίκτες του.
Όσοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα αγωνίστηκαν σε «οικογενειακό διπλό» με την ομάδα νέων του Αστέρα, την οποία κέρδισαν με 2-1 με σκόρερ τους Έντερ, Καούνο.
Την ίδια στιγμή, όσοι έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα ακολούθησαν το προπονητικό πρόγραμμα, στην οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Από κει και πέρα, ο Λιονέλ Ρίος, ο Ίσραελ Νταμόντε και ο Οράσιο Καρντόσο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα σήμερα, ενώ τέλος δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ο Αντριάν Μπαστία, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Δεύτερος πολυτιμότερος ο Τσέζαρεκ

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ του Αστέρα αναδείχθηκε δεύτερος κατά σειρά πολυτιμότερος παίκτης της 10ης αγωνιστικής στη σχετική ψηφοφορία. Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Απόστολος Βέλλιος του Ηρακλή, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας της Καβάλας Ζέλικο Κάλατς.

Ειδήσεις: