Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τρίπολης εμβολιάστηκε και καλεί τους πολίτες να προστατεύσουν την υγεία τους (pics)

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τρίπολης εμβολιάστηκε και καλεί τους πολίτες να προστατεύσουν την υγεία τους (pics)

Οκτώβριος 26, 2023 - 12:50
4 σχόλια

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα,ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τρίπολης Γ. Κούβελας καλεί τους πολίτες να προστατεύσουν την υγεία τους και να εμβολιαστούν, δίνοντας πρώτος το καλό παράδειγμα.

Ο κ. Κούβελας αναφέρει:

Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα εμβολιάστηκα με το Μονοδύναμο Επικαιροποιημένο Εμβόλιο XBB.1.5 και καλώ όλους τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν.

Είναι σημαντικό να εμβολιαστούμε όλοι ώστε να θωρακιστούμε απέναντι στον ιό.

Στο εμβολιαστικό μας κέντρο άλλωστε έχουν πραγματοποιηθεί σχεδόν 40.000 εμβολιασμοί από την πρώτη ημέρα διάθεσης των αρχικών εμβολίων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, πέρα από τις ομάδες για τις οποίες συστήνεται ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 με το επικαιροποιημένο εμβόλιο (άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω, άτομα ηλικίας 6 μηνών έως 59 ετών με υποκείμενα νοσήματα και καταστάσεις που αυξάνουν τον κίνδυνο σοβαρής νόσου, άτομα με ανοσοκαταστολή, έγκυες γυναίκες, επαγγελματίες υγείας), μπορεί οποιοσδήποτε πολίτης επιθυμεί να εμβολιαστεί.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΥ Τρίπολης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ
Χειρουργός - Ορθοπαιδικός

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

κ. Κούβελα, τους αιφνίδιους θανάτους των νέων, γυμνασμενων και μη καπνιστών, που κάθε μέρα αυξάνονται, δεν τους αντιλαμβάνεσε;

κε Κουβελα είναι ασφαλείς οι εμβολισμοί? μπορείτε με το χέρι στη καρδιά να μας πείτε και σε εμάς τους εμβολισμένους να συνεχίσουμε να κάνουμε τα εμβόλια?

Πόσα εμβόλια κάνατε μας λέτε. Πόσους γιατρούς έχει το κέντρο υγείας γιατί δεν μας λέτε; Τι έχετε κάνει για αυτό;

14:08 Εσύ είσαι εμβολισμένος. Αυτό αρκεί. Μόνο πες μας ποιός σε εμβόλισε και σε κατάντησε έτσι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.