Παράταση ως το τέλος Δεκεμβρίου για την ανάπλαση της πλατείας Μαντινείας

Παράταση ως το τέλος Δεκεμβρίου για την ανάπλαση της πλατείας Μαντινείας

Οκτώβριος 26, 2023 - 12:40
8 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Στην Τρίπολη στις 24 Οκτωβρίου 2023,το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης σε τακτική συνεδρίαση, αποφάσισε την παράταση του έργου της ανάπλασης της πλατείας Μπασιάκου, ως το τέλος Δεκεμβρίου 2023.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκε το θέμα, κατόπιν εισήγησης της προέδρου. Η Δ/σα Υπηρεσία επεσήμανε ότι η υποβολή του αιτήματος του αναδόχου είναι εμπρόθεσμη, και ότι οι λόγοι καθυστέρησης που επικαλείται ο ανάδοχος είναι εύλογοι.,

Η Δ/σα Υπηρεσία εκτιμά ότι το έργο σήμερα είναι κατασκευασμένο σε ποσοστό περίπου 60%, και κρίνει ότι είναι εφικτή η ολοκλήρωση των εργασιών εντός του έτους 2023.

Σύμφωνα με την εισήγησή της στο Δημοτικό Συμβούλιο, η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε αποκλειστική υπαιτιότητα του αναδόχου.

Ακολούθως η πρόεδρος πρόσθεσε ότι η λήψη της απόφασης για το εν λόγω θέμα είναι απαραίτητη και δεν χωρεί αναβολή διότι η απόφαση εκτέλεσης του έργου έχει ληφθεί σε προγενέστερο χρόνο από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και δεν υπόκειται στους περιορισμούς του άρθρου 65 παρ. 5 του ν. 3852/2010).

Το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, μειοψηφούντος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γούργαρη Ευάγγελου ο οποίος ψήφισε «κατά».

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

τι σας έταξαν και τους ψηφίσατε;;; Ούτε 1 έργο σε 4 χρόνια! Ούτε 1!! Και ότι έχουν αρχίσει είναι όλο μπάζα και καθυστερήσεις και αστοχίες. Θα φέρω το παιδί μου να το γράψω στο κολυμβητήριο. Τέλος Νοεμβρίου είπατε προεκλογικά θα είναι έτοιμο. Τι όχι;; Δεν θα είναι τελικά ε;;; Άχρηστοι!

Στην κεντρική που είναι ένα αίσχος με το κατάβρεγμα του συντριβανιού ή μειώστε την ένταση αν φταίει αυτό ή ας στείλει ο δήμαρχος τον ουρολόγο της παράταξης να το δει.

Τώρα που βγήκε για αλλά 4 χρονάκια τον Νοέμβριο του 2027 ίσως να πάρει ακόμα μια παράταση. Όμως υπήρχαν και εναλλακτικές; Α ναι ο Γιαννάκης μπα έκανε τα ίδια και χειρότερα. Μήπως ο Γουργαρης μπα είναι κουμουνι θα μας κάνει σοβιετια δεν τους δοκιμάσαμε και ποτέ αλλα ξέρουμε εμείς …

15:47 δεν σου τα είπανε καλά λέλοοοο.... άλλα πέντε (5) χρονάκια θα είναι δήμαρχος ο Θεός

15:47 Αφού ρε σεις είσαστε μυρωδιάδες και έχετε μαύρα μεσάνυχτα τιο θέλετε και γράφετε σχόλια και γελάει ο κόσμος κι ο ντουνιάς; Πενταετής είναι η θητεία βρε όρνιο και σε δήμους και σε περιφέρειες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.