Δύο 17χρονοι συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών στην Τρίπολη

Δύο 17χρονοι συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών στην Τρίπολη

Απρίλιος 30, 2024 - 09:23
10 σχόλια

Συνελήφθησαν, χθες (29.4.2024) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, -2-17χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι οι ανωτέρω δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης) στην Τρίπολη.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες τους, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•    ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -71,6- γραμμαρίων,
•    -1- μαχαίρι, με μήκος  λάμας -13- εκατοστών,
•    -1- μαχαίρι τύπου πεταλούδα, με μήκος λάμας -15- εκατοστών,
•    -1- μεταλλική ράβδος,
•    -1- ζυγαριά ακριβείας,
•    -2- κινητά τηλέφωνα,
•    το χρηματικό ποσό των -70- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και
•    αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

@17.16- ενω αν ηταν γονοι οικογενειων αλλης πολης θα ηταν ευτυχως....

Αντί να σχολιάζουμε με απάθεια ,καλό θα ήταν να μας προβληματίσει αυτό το περιστατικό και πολλά άλλα.Ηθικος αυτουργός και όχι μόνο είναι αυτός που έμπλεξε αυτά τα παιδιά σε όλο αυτό ,αυτός πρέπει να πιαστεί γιατί προφανώς χρησιμοποιεί και άλλα παιδιά αυτής της ηλικίας .Η Τραπ μουσική προωθεί σε αυτό τον τρόπο ζωής ,εύκολο χρήμα ,ναρκωτικά , απείθεια στους νομούς , μαγκιά..Τα παιδιά είναι τα θύματα της κοινωνίας που εμείς έχουμε φτιάξει

Οι Ρομά έχουν γεμίσει την πόλη ναρκωτικά δεν χρειάζεται καμία εμπειριστατωμένη έρευνα όλος ο κόσμος το βλέπει μέρα μεσημέρι στα πάρκα τι γίνεται. Η αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα, δεν τους κουνάει κανείς τους Ρομά. Άντε μην μας δουλεύετε κιόλας εμπειριστατωμένη έρευνα, κάντε και καμιά έρευνα στους Ρομά που συχνάζουν στα πάρκα ντε. Γεμάτα τα αμάξια τους με όλων των ειδών τα ναρκωτικά. Μετά απορούν οι δημοκράτες που ανεβαίνει η ακροδεξιά και καλά κάνει

@13.53- Δημοσια διαπομπευση για 17χρονο; Τα θελετε και τα λετε μερικοι; Εχει ηδη παρει λαθος κατευθυνση η ζωη του, να καταστραφει εντελως; Ο στιγματισμος 17χρονου σε κλειστη κοινωνια ισοδυναμει με δολοφονια. Αποκλειοντας μια δευτερη ευκαιρια σε τετοια ηλικια ειναι καταδικη. Κατι ξερει ο νομοθετης και ο εισαγγελεας.

13.53 Για να ικανοποιήσουν κάτι Κατίνες σαν και σένα την περιέργεια και το κουτσομπολίκι τους

@06:54 Καλά τα λες αλλά το θέμα είναι ότι δεν μαρτυράνε αυτόν που τους έμπλεξε. Απλά λένε ότι εκεί που προχωρούσαν, βρήκαν (και καλά) τα ναρκωτικά και τα πήραν. ΟΚ να το πιστέψουμε. Τα υπόλοιπα "συμπράγκαλα" σουγιάδες, ζυγαριά ακριβείας(!) κλπ. τι τα ήθελαν; Τα χρήματα πώς προέκυψαν, αν όχι από πώληση σε άλλους;

Υπάρχουν τα κινητά τους από τα οποία μπορεί να προκύψει ποιος τα έδινε .Επίσης η αστυνομία έκανε έρευνα,άρα ξέρει και κάτι παραπάνω .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.