Ζωντάνεψαν οι Παλιές Φωτογραφίες στο Μεγάλο Καφενείο Τρίπολης

Ζωντάνεψαν οι Παλιές Φωτογραφίες στο Μεγάλο Καφενείο Τρίπολης

Φεβρουάριος 15, 2016 - 10:30
0 σχόλια

Την Κυριακή η ομάδα "Παλιές φωτογραφίες και γραφικοί τύποι της παλιάς Τριπολιτσάς" έκανε μία παρουσίαση φωτογραφιών τους στο Μεγάλο Καφενείο, αυτό το ιστορικό καφενείο της Τρίπολης.

Οι θαμώνες του Μεγάλου Καφενείου, που οι περισσότεροι, λόγω ηλικίας, δεν είχαν τη ευκαιρία να τις δουν μέχρι σήμερα, μιας και δεν έχουν άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο, εντυπωσιάστηκαν, συγκινήθηκαν και έφεραν στο σήμερα μνήμες της όμορφης πόλης μας, καθώς και της νιότης τους. Ένας- ένας άφηνε το τραπέζι του και πλησίαζε με περιέργεια και ενθουσιασμό την οθόνη! Οι συζητήσεις γύρω από την παλιά Τριπολιτσά ξεκίνησαν και δεν είχαν τελειωμό! Όλοι είχαν κάτι να θυμηθούν, κάτι να πουν ....

Η μέρα για μας ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία!

Το βίντεο με τις παλιές φωτογραφίες θα συνεχίσει να προβάλλεται, και άλλες μέρες και ώρες, για να δώσουμε την ευκαιρία να το δουν όλοι.

Το ταξίδι της ομάδας μας συνεχίζεται και πέρα από το διαδίκτυο!

Το αντάμωμα έκλεισε με γλυκίσματα (στο μενού και σπιτικός χαλβάς με Τριπολιτσιώτικη συνταγή) που έφτιαξε με μεγάλη επιτυχία μέλος της διαχείρισης και προσφέρθηκαν στους θαμώνες!

ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.