Το πανόραμα της 18ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Το πανόραμα της 18ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Φεβρουάριος 15, 2016 - 10:26
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τις ''μάχες'' σε κορυφή και ουρά να φουντώνουν και σκηνικό πλέον να μετατρέπετε σε θρίλερ και την αγωνία να φθάνει στα ύψη.

Ο Πανθυρεατικός βρίσκεται μονός πρώτος στην κορυφή της βαθμολογία μετά την δύσκολή νίκη του επί της ΑΕΚ με την Δόξα να έχει εύκολο έργο κόντρα στον Παγγορτυνιακό και να τον ακολουθεί κατά πόδας. Σημαντικές νίκες σημείωσαν ο Νικηταράς και η Τεγέα ενώ Λεωνίδιο και Βρασιές μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πανθυρεατικός-ΑΕΚ Τρίπολης 2-0: Πολύ δύσκολη αλλά ταυτόχρονα σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανθυρεατικός που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογία. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο στην επανάληψη οι δύο ομάδες προσπάθησαν περισσότερο με τα λεπτά να κυλούν και την ομάδα του Άστρους να μην μπορεί να βρει τις λύσεις. Όμως στο 80' ο Αδάμης λύτρωσε με κοντινή κεφαλιά τους κιτρινόαμυρους για να έρθει ο Μπάρλας στο 93' και να σφραγίσει το τελικό 2-0.

Δόξα Μεγαλόπολης-Παγγορτυνιακός 6-0: Υγιεινό περίπατο έκανε η Δόξα ξεσπώντας πάνω στον Παγγορτυνιακό επικρατώντας με το ευρύ 6-0.  Οι κυανόλευκοι μπήκαν από την αρχή πού δυνατά και μόλις στο 4' ο Πέπα άνοιξε τον χορό του γκολ  και  Δρόσος στο 24' να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας με τον Λυμπερόπουλομ πριν την συμπληρώσει μισής ώρας παιχνιδιού να κάνει το 3-0. Στην επανάληψη η Δόξα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με τον Νάνο στο 51' και τον Πέπα στο 60' και το 80 να κάνει το τελικό 6-0.

Τεγέα-Απόλλων Τυρού 1-0: Ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα για την Τεγέα με τον ''μαχητικό'' Απόλλωνα να είναι αυτή την φορά το ''θύμα' της. Η αναμέτρηση μπορεί αν μην διεκδικεί ''δάφνες'' ποιότητας όμως οι πράσινοι ήταν ουσιαστικοί και με τον Αποστολόπουλο στο 50' πήραν ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο που τους φέρνει πλέον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Λεωνίδιο-Βρασιές 1-1: Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Λεωνίδιο και Βρασιές με τους ερυθρόλευκους να μην μπορούν για ένα ακόμα παιχνίδι να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Το σκορ άνοιξαν οι Βρασιές με την προβολή του Αραχωβίτη στο 8' με τους γηπεδούχους να απαντούν με τον Τσεμπελή μετά από φάση διαρκείας στο 24'. Στην συνέχεια το Λεωνίδιο έφθασε με αξιώσεις και σε κάποιο άλλο τέρμα όμως η τελική του προσπάθεια δεν ήταν καλή με το 1-1 να παραμένει μέχρι και το φινάλε του αγώνα.

Νικηταράς Δολιανών-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 2-0: Νίκη ''οξυγόνο'' για τον Νικηταρά που πλέον μπορεί να ανασάνει καλύτερα και να διεκδικήσει με αξιώσεις στην συνέχεια την παραμονή του.  Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κατσιάβο ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές απόκρουσης και με ένα γκολ στο 9' από τον Κοσκινά και στο 89' από τον Χασαπογιάννη η ομάδα των Δολιανών λύγισε την αντίσταση του Πανιωνίου και έτσι πήρε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Σκόρερ: Νίκος Λυμπερόπουλος 12 (Δόξα Μεγαλόπολης)

Αποτελέσματα

Σάββατο (13/2, 15:00)

Λεωνίδιο-Βρασιές 1-1

Δόξα Μεγαλόπολης-Παγγορτυνιακός 6-0

Νικηταράς-Πανιώνιος 2-0

Κυριακή (14/2, 15:00)

Πανθυρεατικός-ΑΕΚ Τρίπολης 2-0

Τεγέα-Απόλλων Τυρού 1-0

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 47

2. Δόξα Μεγαλόπολης 45

3. ΑΕΚ Τρίπολης 35

4. Τεγέα 31

5. Λεωνίδιο 30

6. Βρασιές 26

7. Πανιώνιος 23

8. Κορακοβούνι 20

9. Ολυμπιακός  15

10. Απόλλων  15

11. Παγγορτυνιακός 13

12. Νικηταράς 12

13. Φαλαισία -6

Επόμενη αγωνιστική

ΑΕΚ Τρίπολης-Κορακοβούνι

Ολυμπιακός-Λεωνίδιο

Φαλαισία-Δόξα Μεγαλόπολης 0-3 α.α.

Βρασιές-Νικηταράς

Παγγορτυνιακός-Τεγέα

Απόλλων-Πανιώνιος

Ρεπό: Πανθυρεατικός

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.