Υποψήφιοι με τη ΝΔ Ψαριανός και Αμυράς

Υποψήφιοι με τη ΝΔ Ψαριανός και Αμυράς

Αύγουστος 25, 2018 - 13:47
8 σχόλια

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής στο news247.gr, σχετικά με ειλημμένη απόφαση τόσο των δύο βουλευτών του Ποταμιού, Αμυρά και Ψαριανού, όσο και του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη:

Υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι –εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου- στις προσεχείς εκλογές ο Γιώργος Αμυράς και ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Οι δυο βουλευτές του Ποταμιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας» -και που δεν επιδέχονται διάψευση, ακόμα και αν αυτή για ευνόητους λόγους γίνει- έχουν ήδη συμφωνήσει με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τη συστράτευση μαζί της.

Την ίδια στιγμή –και σύμφωνα πάντα με διασταυρωμένες πληροφορίες- υπάρχουν εισηγήσεις προς την ηγεσία της Σεβαστουπόλεως να υπάρξει προεκλογική συμμαχία του Ποταμιού με τη Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με τις σκέψεις αυτές, σε μια τέτοια περίπτωση, στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια θα συμμετάσχουν νυν βουλευτές όπως οι Γ. Αμυράς και Γρ. Ψαριανός, αλλά και ο Γιώργος Μαυρωτάς, όχι όμως και ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, φέρεται προβληματισμένος σε μια τέτοια εξέλιξη, καθώς αφενός η ΝΔ ότι είχε να πάρει από το Ποτάμι σε ψήφους το έχει ήδη πάρει, αφετέρου όμως τυχόν συνεργασία του προσδίδει μεγαλύτερη δυναμική στην προεκλογική περίοδο.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Ευτυχώς αρχίζουν και καταλαβαίνουν όλοι ότι στις επόμενες εκλογές το μείζον είναι να καταρρεύσει ολοκληρωτικά ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερή χολέρα που καταστρέφει τη χώρα τρία χρόνια τώρα. Οι εθνολαικιστες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν πρέπει να ηττηθούν μόνο εκλογικά πρέπει να συντριβούν ηθικά και πολιτικά, για να κάνουν χρόνια να ξαναβγούν από τις τρύπες τους και να σπείρουν διχασμό, μίσος και πόνο στην ελληνική κοινωνία..όλοι οι δημοκράτες να συστρατευθούν εναντίον των σταλινοφασιστων..οι Έλληνες το’χουν ξανακάνει στο παρελθόν...

@16:56 Πιτ, τράβα να φας 'κανα πιτ-όγυρο να στομώσεις, μήπως και σταματήσεις τις λαλακίες, λοβοτομημένο! Η χώρα περίμενε τα 3 τελευταία χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ να καταστραφεί, δεν την είχαν διαλύσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ (κυρίως), ΝΔ, ΠΑΣΟΚ & ΝΔ! Κούνα λίγο το κεφάλι σου, μπας και κουνηθεί και ό,τι έχει απομείνει μέσα που θυμίζει μυαλό! Που ζεις εσύ βρε αρχιλαλάκα, τελειωμένε, δεν βλέπεις τί γινόταν γύρω σου τα τελευταία 34 χρόνια; Μπορεί και ο Τσίπρας να αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων, αλλά δεν πήρες χαμπάρι τί αλλαξοκωλίκια γίνονταν μέχρι το 2015; Τελειωμένε, ε τελειωμένε!

1:09 με καμια αλλη κυβερνηση δεν εβγαζε φωτο ο υπουργος παιδειας με το κορανι,με καμια αλλη κυβερνηση δεν αφησαν τον κοσμο να καει διπλα στην παραλια,με καμια αλλη κυβερνηση βουλευτης της βορειας ελλαδας μιλαγε σκοπιανικα στο εδρανο της βουλης,με καμια αλλη κυβερνηση δεν φοραγαν σαγιοναρα και γιλεκο κυνηγετικο μεσα στην βουλη,με καμια αλλη κυβερνηση αποφυλακισαν ολους τους βαρυποινιτες μετα απο 1-2 χρονια κρατησης,με καμια αλλη κυβερνηση δεν ειχαμε το λιμενικο φιλιπινεζες,με καμια αλλη κυβερνηση δεν ειχαμε τον χωρο γυρω απο την ακροπολη τοπο ληστειων και δολοφονιων !

Ποτε καμια αλλη κυβέρνηση δεν εκανε σε τοσο μικρο διαστημα τοσο μεγαλο κακο σε ολα τα επιπεδα: εθνικο, οικονομικο, κοινωνικο, νομιμοτητας, λειτουργίας θεσμών κλπ.

06:02 Μιας και μιλάμε για το ποιοι άφησαν ποιους να καούν, έχεις πάρει χαμπάρι ποιο κόμμα ήταν κυβέρνηση το 2007 και πόσοι κάηκαν λόγω του άριστου επιπέδου ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού; Πήγαινε τώρα να τελειώσεις το σανό του Κούλη που έχεις αφήσει στη μέση

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.