«Υποκρίνονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το Μακεδονικό»

«Υποκρίνονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το Μακεδονικό»

Φεβρουάριος 05, 2018 - 13:19
12 σχόλια

Παπαηλιού - Σκορίνης: Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου στην Αθήνα για το όνομα της Μακεδονίας τα πρώτα σχόλια από τους κυβερνητικούς είναι συγκρατημένα, ενώ επισήμως από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και από άλλους υπουργούς επιχειρήθηκε συνειδητά να υποβαθμιστεί το ογκωδέστατο συλλαλητήριο ως προς τη συμμετοχή του κόσμου.

Ο  κ. Σκορίνης, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, και ο  βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού έκαναν τα πρώτα σχόλια απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο κ. Σκορίνης, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ήταν μια μεγάλη συγκέντρωση όχι, όμως, σύμφωνη σε όγκο με τα όσα ακούγονται από τους διοργανωτές.
Σε αυτό το συλλαλητήριο υπήρξαν και αγνοί πατριώτες αλλά και ναζιστικά χαιρετίσματα.

Η κυβέρνηση, όπως είπε, δεν θα προδώσει την ιστορία της χώρας, αλλά ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα σταθερότητας που έχει καταφέρει πολλά.

«Θεωρούμε ότι τα ζήτημα του Συντάγματος είναι σοβαρά, δεν είναι τόσο η ονοματολογία, σήμερα μπορούμε με αυτή τη συζητήσιμη κυβέρνηση των Σκοπίων να βρούμε μια αμοιβαία λύση επωφελή και για τους δύο λαούς. Μπορεί να υπάρξουν διεθνείς συνθήκες και δεσμεύσεις που μπορεί να είναι πιο ισχυρές και από το Σύνταγμα»

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού ανέφερε ότι ήταν ένα μεγάλο συλλαλητήριο και υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση. «Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τι συμφέρει τη χώρα μας»

Ο κ. Σκορίνης, τέλος, έκανε λόγο για την υποκρισία των άλλων κομμάτων, επισημαίνοντας ότι ξαφνικά ξέχασαν το παρελθόν τους, ενώ το θέμα της Μακεδονίας έρχεται από πολύ μακριά το 1944, όταν τότε εκχώρησαν το όνομα.

Η κυβέρνηση δεν θα εκχωρήσει δικαιώματα και θα υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον καλύτερα από τους άλλους.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παπαηλιού-Σκορίνης: Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο


12 Σχόλια

Ακριβώς όπως υποκρίνονταν όσοι έλεγαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια με ένα νόμο του ενός άρθρου

Τελειώσατε, ακόμα και αυτοί που πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ θυμωμένοι. Πουλάτε τα πάντα - προδώσατε τα πάντα

"Τελειώσατε"..........τρία χρόνια το ακούμε ....δεν κουραστήκατε να περιμένετε.......Μάλλον θα περιμένετε γιά πολύ ακόμα.!!!!!!!!

Τελίτσα εσύ;;; Δημόσιος υπάλληλος είσαι παιδί μου; Συριζόπουλο βολεμένο; Δεν μιλάς τόσο καιρό να κατανοήσω το πρόβλημά σου και να σου συμπαρασταθώ; Βαράς και στο δημόσιο τις τελείες πέντε-πέντε; Δεν σου λέει τίποτα ο προϊστάμενος; Θα σε μαλώσω.

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 10ΕΤΙΑΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ/ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΝΟΙΕΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Που είχες χαθει ρε Παυλουλη τόσες μερες ;;Είχες Παει για συμπαράσταση στον Αδωνη τωρα που έμπλεξε με το Novartis gate?

Το τσουρούφλισμα ήταν ανεπανάληπτο. Το φυσάνε και δεν κρυώνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται. Και θα παρασύρει όλα τα κόμματα της προδοτικής-μνημονιακής μεταπολίτευσης !

@Συριζόπουλα - Αγαπημένα συριζόπουλα, σας έχω επισημάνει πολλές φορές ότι από το πολύ διάβασμα στον βαξ και βάνη, έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Η μονοφαγία σανού δημιουργεί πολλά προβλήματα στην υγεία. Σωματική και ψυχική. ΚΕΕΛΠΝΟ, Μακεδονικό, Novartis, όλα είναι ένα σερί μπούρδας και κοτσάνας. Μοναδικός σκοπός είναι να κάτσει όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία ο Αλέξης και η κλαίουσα συντρόφισσα μέχρι να ξεχάσουν τελείως τα ταγάρια. Οι μόνοι που τους πιστεύουν πια είναι ένα κομμάτι του δημόσιου τομέα, το χειρότερο κομμάτι του, οι αργομισθίες.

Ο κ. Τσίπρας είναι ο μόνος που θα μπορούσε να περάσει όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί χωρίς να 'ανοίξει' ρουθούνι. Οι 'απ' έξω' να θεώρησαν ότι αυτή είναι μια καλή συγκυρία, τώρα που η Ελλάδα είναι 'με κατεβασμένα παντελόνια' οικονομικά, να τελειώνουν & με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Έχω την αίσθηση ότι αυτό δεν θα περάσει γιατί αγγίζει άλλες πτυχές της κοινωνίας, που είναι πάνω από το οικονομικό συμφέρον. Τα θέματα εδαφικής κυριαρχίας και εθνικής ταυτότητας φαίνονται να είναι συνυφασμένα με τα βασικά ένστικτα του ανθρώπου και ενεργοποιούν αντανακλαστικά που δεν πρέπει να υποτιμούνται.

Παύλο εγω που ειναι στις αργομισθίες απο το 91 και ειμαι καραδεξιος πρεπει να πιστέψω το σφυριζα ;;;;Δεξα ρεεειιιιι ,

Παύλο φήμες σε θελουν να φιλάς το χέρι του Alex στις 20 του μηνα ,για να σε πάρει στην θέση του καρανικα ,χρειάζεται εναν ξερόλα απο κάθε νόμο ,και στην ΑΡΚΑΔΙΑ εχουμε εσενα και με διαφορά !!!!!!!Τωρα για τις αργομισθίες που γραφεις Σιγουρα θα εχεις πάρει αναρρωτική άδεια απο την δουλεια σου για να γλύφεις τα Σύριζοπουλα όλες τις μερες του συνεδρίου !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.