Υπεραιωνόβια γιαγιά από τη Γορτυνία γιόρτασε τα γενέθλιά της

Υπεραιωνόβια γιαγιά από τη Γορτυνία γιόρτασε τα γενέθλιά της

Μάρτιος 06, 2016 - 19:05
1 σχόλια

Όλους μας αγγίζει ο χρόνος. Κάποιοι φεύγουμε από αυτή τη ζωή νωρίς -ποιο είναι το γραμμένο του καθενός μας κανείς δεν ξέρει- και άλλοι ξεγελούν τον χρόνο και σε πείσμα των όποιων δεινών ξεπερνούν τα 100 χρόνια και συνεχίζουν.

Στη Γορτυνία, στο χωριό Σύρνα, την Κυριακή 6 Μαρτίου γιόρτασε τα 103α γενέθλιά της η κυρία Σταυρούλα Αλεξοπούλου, σύζυγος του Παναγιώτη και κόρη του Παναγιώτη Αρβανίτη. Οπως σημειώνει ο συνεργάτης του Arcadia Portal κ. Νίκος Τρουπής, ο οποίος μας έστειλε την είδηση και τις φωτογραφίες, η κυρία Σταυρούλα έχει πέντε παιδιά, 18 εγγόνια, 27 δισέγγονα και τέσσερα τρισέγγονα.

Και επειδή σημασία έχει να φθάνει κανείς σε αυτή την ηλικία υγιής, η υπεραιωνόβια γιαγιά βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση για την ηλικία της, ενώ είναι εύχαρις και ιδιαιτέρως αγαπητή.

Στις φωτογραφίες, ο γιος της και οι συγγενείς της την καμαρώνουν, καθώς σήμερα μπήκε στο 104ο έτος της ζωής της με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Να της ευχηθούμε, με τη σειρά μας, να τα χιλιάσει και όλη η σοφία που αποκόμισε από το μακρό ταξίδι της στη ζωή να μπολιάσει του απογόνους της.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.