Υπέγραψαν Σπηλιωτόπουλος και Δήμος Γορτυνίας για την επένδυση στη Δημητσάνα

Υπέγραψαν Σπηλιωτόπουλος και Δήμος Γορτυνίας για την επένδυση στη Δημητσάνα

Ιανουάριος 15, 2018 - 17:18
4 σχόλια

Η επένδυση του 1 εκατ. ευρώ στη Δημητσάνα, για την οποία ο εμπνευστής της πρώην υπουργός και βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Άρης Σπηλιωτόπουλος φιλοδοξεί ότι θα προσφέρει τα μέγιστα στον τουρισμό της Γορτυνίας και στην τοπική οικονομία εν γένει, μπαίνει στη φάση της υλοποίησης.

Οι υπογραφές «έπεσαν» ανάμεσα στον κ. Σπηλιωτόπουλο και στον Δήμο Γορτυνίας και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα.

Όπως είχε πει σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Arcadia Portal  πρώην υπουργός (δείτε ΕΔΩ), ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τη Γορτυνία, ο ίδιος από την πρώτη στιγμή είχε αποδεχθεί τους όρους και τις προϋποθέσεις, και ο λόγος για τον οποίον δεν είχε προχωρήσει η επένδυση ήταν καθαρά «τεχνικής» φύσεως.

Οι εργασίες στο δημοτικό ξενοδοχείο θα ξεκινήσουν άμεσα.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Έτσι μπράβο, τώρα με την Δήμαρχο στην Δημητσάνα και τον Σπηλιοτοπουλο επίσης στην Δημητσάνα, σιγά μην δώσουν σημασία στα υπόλοιπα χωριά. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτων η Δημητσάνα ήταν πεντακάθαρη και τα υπόλοιπα χωριά βουλιαζανε στα σκουπίδια

Και η Δημητσάνα είχε σκουπίδια! Απλά απο τον τόσο πολύ κόσμο δεν τα πρόσεχε κανείς εύκολα....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.