Yφ.Ενέργειας: Η Μεγαλόπολη έχει πάρει απόφαση να γίνουν δίκτυα Φυσικού Αερίου

Yφ.Ενέργειας: Η Μεγαλόπολη έχει πάρει απόφαση να γίνουν δίκτυα Φυσικού Αερίου

Μάιος 20, 2020 - 15:49
2 σχόλια

Ο Yφυπ. Ενέργειας κ. Θωμάς λέει ότι η Μεγαλόπολη έχει πάρει απόφαση να γίνουν δίκτυα Φυσικού Αερίου στην πόλη!! Ποιος κοροϊδεύει ποιον;;

Χθες Τρίτη 19 Μαΐου είχαμε μια πολύωρη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης για την Τηλεθέρμανση και το Φυσικό Αέριο, όπου μετά από 4 ώρες συζήτησης , στο τέλος μέσα από ένα καθαρά διαδικαστικό θέμα , δεν κατέστη δυνατό να τεθεί σε ψηφοφορία μια πρόταση.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι η Κυβέρνηση έχει επιλέξει να κάνει δίκτυα Φυσικού Αερίου στην Μεγαλόπολη και ότι το θέμα θα αποφασιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν έρθει η ώρα.

Προχθές Δευτέρα 18 Μαΐου από το βήμα της Βουλής ο Υφυπουργός Ενέργειας κ. Θωμάς, απαντώντας στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο λέει:

Δεσμεύομαι για το Φυσικό Αέριο στην Μεγαλόπολη, έχω πάει στην Μεγαλόπολη ο ίδιος , έχουμε συζητήσει με τις δημοτικές αρχές, ξέρουμε ότι πήραν μια απόφαση την οποία συμμεριζόμαστε, είναι δική τους απόφαση της τοπικής κοινωνίας να βάλουμε Φυσικό Αέριο στην Μεγαλόπολη !!

Άκουσα και είδα πολλές φορές τι είπε ο κ. Θωμάς και πραγματικά ακόμα δεν το πιστεύω.

Επειδή δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένας Υπουργός βγαίνει στο βήμα της Βουλής και λέει ψέμματα ή ανακρίβειες , πρέπει να θέσω δημόσια τα εξής ερωτήματα στον Δήμαρχο, στον πρόεδρο του Δ.Σ. , στους επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων και σε όλους τους συμβούλους:

Κύριοι τι μας λέει ο Υπουργός; Έχετε μιλήσει μαζί του και έχετε πάρει απόφαση να γίνουν δίκτυα φυσικού αερίου; Πότε την πήρατε την απόφαση και αν το έχετε κάνει προς τι η χθεσινή συνεδρίαση; Μας δουλεύετε; Ποιος μας λέει ψέμματα; Ο υπουργός ή εσείς όλοι;

Αλεβίζος Παναγιώτης

δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Θωμά:

 


2 Σχόλια

Έχει πάρει απόφαση να τα δώσει στην EDIL τα δίκτυα... Τζάμπα χαριεντιζεται με την εταιρεία?

Εσείς εκει στο Arcadia portal πρέπει να είσθε πολύ έξυπνοι για να μην έχετε ξαναδεί κάποιον να ψεύδεται στα έδρανα της βουλής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.