Χρήστος Μουρκόγιαννης: Ευχαριστώ τον ΑΟ Τεγέας

Χρήστος Μουρκόγιαννης: Ευχαριστώ τον ΑΟ Τεγέας

Ιούλιος 31, 2014 - 11:56
5 σχόλια

Ο Χρήστος Μουρκόγιαννης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Τεγέας και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας  Πειραιά αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Α.Ο. Πειραιά.

Για το πέρασμά του από την Τεγέα μίλησε στο Arcadia Portal και ευχαρίστησε τον πρώην προπονητή του, τους πρώην συμπαίκτες του και τη διοίκηση της ομάδας για την άψογη συνεργασία.

Ο Χ. Μουρκόγιαννης είπε χαρακτηριστικά:

"Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκα με την ομάδα της Τεγέας και οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίχτες μου τη διοίκηση και τον πρώην προπονητή μου κύριο Τάκη Δημητρέλη για την άψογη συνεργασία  που είχαμε αλλά και για όλες αυτές τις στιγμές που ζήσαμε. Πλέον οι δρόμοι μας χωρίζουν. Εύχομαι ολόψυχα στην Τεγέα καλή πορεία και κάθε επιτυχία τη νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα".

Ερωτηθείς για το ποδοσφαιρικό του μέλλον τόνισε: "Με τη μεταγραφή μου στον Α.Ο. Πειραιά ανοίγει για μένα ένα νέο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και  να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην καινούρια σεζόν". 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Α ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΒΑΓΓΕΛΑΛΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΤΕΓΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΠΑΛΙ 11δα ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΛΟΜΠΑΡΝΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ

ΧΑΧΑΧΑ!!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΛΛΗ ΤΕΓΕΑ....ΣΤΟΝ ΕΝΑΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΕΠΑΙΞΑ 40 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΕΓΕΑ!ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΑΙΞΑ ΣΕ 45 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑ ΣΕ 6 ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.