Χορήγηση εισιτηρίων και εκδρομές από την Εργατική Εστία

Χορήγηση εισιτηρίων και εκδρομές από την Εργατική Εστία

Σεπτέμβριος 08, 2010 - 09:30

Η Εργατική Εστία Τρίπολης γνωρίζει στους δικαιούχους του Ν. Αρκαδίας ότι στα γραφεία της στην οδό Ελ. Βενιζέλου 39 στην Τρίπολη , θα κάνει προεγγραφή δικαιούχων συμμετοχής στο Εκδρομικό Πρόγραμμα έτους 2010 ακόμη και τηλεφωνικά, από 30-08-2010 μέχρι 07-092010 στις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09.00’ έως 14.00΄που αφορά την πραγματοποίηση 5/ήμερων εκδρομών σε (5) ξεχωριστά γκρουπ από περιοχές δικαιοδοσίας του Ν. Αρκαδίας στο Νομό Ζακύνθου η παράδοση των εισιτηρίων στους επιλεγέντες δικαιούχους μετά από τον σχετικό έλεγχο νομιμότητας χορήγησης της παροχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο παραπάνω πρόγραμμα οι εκδρομείς βαρύνονται με: Τα ναύλα της γραμμής ΚΥΛΛΗΝΗΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ με επιστροφή, τα οποία θα προκαταβάλλουν κατά την παραλαβή των εισιτηρίων. Τα έξοδα διατροφής (εκτός πρωινού). Την είσοδο σε αρχ. Χώρους & μουσεία (όπου είναι εφικτό θα προσφέρεται έκπτωση στα γκρουπ του Ο.Ε.Ε.)
Δικαιούχοι είναι αυτοί που καταβάλλουν εισφορές υπέρ του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, εφ’ όσον δεν έχουν χρεωθεί καμία παροχή έτους 2010, και αντίστοιχο εκδρομικό ή Δ.Κ.Τ. ή κρουαζιέρα έτους 2009.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: