Ξεκίνημα από την Τούμπα για Διαμαντόπουλο και Πετρόπουλο

Ξεκίνημα από την Τούμπα για Διαμαντόπουλο και Πετρόπουλο

Αύγουστος 23, 2019 - 18:21
0 σχόλια

Στην Τούμπα και την Κυριακάτικη (25/8, 20:00) αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό θα υπάρχει Αρκαδικό ενδιαφέρον με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο και να τον Τρύφωνα Πετρόπουλο να δηλώνουν παρών.

Οι δύο Αρκάδες διεθνής διαιτητές ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα της Super League από το γήπεδο της Τούμπας και με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα έχει πρώτο βοηθό τον Τρύφωνα Πετρόπουλο και δεύτερο τον Κωνσταντίνο Ψαρρ'η του συνδέσμου Ζακύνθου με τον Δημήτρη Καραντώνη του συνδέσμου Ημαθίας να είναι τέταρτος και τους Άγγελο Ευαγγέλου και Ανδρέα Φωτόπουλο του συνδέσμου Αθηνών να βρίσκονται στο VAR.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Μπερσής έχει ορισθεί παρατηρητής στον αγώνα της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον νεοφώτιστο Βόλο.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.