Ξεχασμένο έξω από το ΔΑΚ Τρίπολης παλιό στέγαστρο (pics)

Ξεχασμένο έξω από το ΔΑΚ Τρίπολης παλιό στέγαστρο (pics)

Αύγουστος 25, 2021 - 10:39
9 σχόλια

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης επί της οδού Καλαβρύτων τοποθετήθηκε ένα νέο στέγαστρο στη στάση του λεωφορείου, καθώς το παλαιό είχε πλέον καταστραφεί από τον χρόνο.

Ωστόσο, όπως διαπιστώσαμε χθες Τρίτη 24 Αυγούστου, το παλιό στέγαστρο και μια παλιά πινακίδα έχουν αφεθεί στον εξωτερικό περίβολο του ΔΑΚ.

Περιμένουν, ίσως, το λεωφορείο;

Περιττό ίσως να πούμε ότι αυτά τα δύο ογκώδη αντικείμενα θα έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί αμέσως μετά την απόσπασή τους από το σημείο στο οποίο βρίσκονταν, όχι μόνο επειδή μπορεί να προκληθεί ατύχημα, αλλά και για άλλους λόγους.

Οι πολίτες δεν διστάζουν να ξεφορτώνονται ογκώδη και άχρηστα αντικείμενα όπου να 'ναι, έτσι κι αλλιώς, πόσω μάλλον όταν «παίρνουν παράδειγμα» και από τους υπευθύνους...

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Εδώ και δύο μήνες είναι παρατημένα και δεν ασχολείται κανείς ούτε απο το Στάδιο ο Κ Κούρος ούτε απο τον Δήμο. Είναι σε μόνιμες διακοπές.

Σε προηγούμενη στάση, απέναντι στην αρχή της Καλαβρύτων, που την μετέφεραν από την γωνία στη Λέσχη λίγο παρακάτω, απέναντι από του Πιτερού, είχαν για μήνες φυτέψει στην μέση του πεζοδρομίου 4 σωλήνες μισό μέτρο ως αναμονές για να μπει επάνω το στέγαστρο, και τις είχαν αφημένες έτσι χωρίς κανένα προστατευτικό ή κάποια προειδοποίηση για τους πεζούς. Για μια δυο μέρες είχαν βάλει κορδελίτσα λευκό-κόκκινο (!!!) Μετά την πήρε ο αέρας. Είναι ευτύχημα που δεν σκόνταψε κάποιος εκεί να πέσει επάνω στο μυτερό σίδερο να τρέχουν όλοι. Ο παραδήμαρχος θα μας πει ότι είναι ευθύνη του Κτελ. ΟΚ. Πάσο.

Δήμαρχε δεν υπάρχει ένας να διαλέξεις και να πεις ότι βοηθά από τους συνεργάτες Τέτοια αστοχία υλικού, σε λίγο θα φτάσεις το Σμυρνιώτη Αν δεν κράταγες εσύ θα μας είχε πάρει ο διάολος όλους

Σοβαρό θέμα αναδεικνύετε ρε παιδάκια μπράβο ! 10.000.000 ευρώ έργο ανακοίνωσε ο δήμαρχος και εσεις μας λέτε για το στέγαστρο. Αυτό ακριβώς απασχολεί τους πολίτες το στέγαστρο. Μπράβο

Δυο με τρεις μήνες ειναι το σκέπαστρο στους εξωτερικούς τοίχους του Δακ. Κανένας υπεύθυνος του αθλητικού κέντρου δίνει σημασία. Ολα στον αυτόματο πιλότο.

Δεν είναι ξεχασμένο.....παρατημένο είναι γιατί ο Δήμος και ο πρόεδρος του ΔΑΚ δεν κάνει την δουλειά του.

Κύρις Τζιούμη τι κάνετε για αυτά? ή δεν προλαβαίνετε από τις πολλές συνεντεύξεις?

Τι δουλειά έχει ο Τζιούμης. Το δημοτικό αθλητικό κέντρο έχει πρόεδρο και το όνομα του είναι Ηλίας Κούρος. Αν δεν μπορεί να το διαχειριστεί απλά να παραιτηθεί και να πάει σπίτι του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.