Βρήκαν κλειστές τις πόρτες στο Κολυμβητήριο Τρίπολης - Δυσαρέσκεια πολιτών

Βρήκαν κλειστές τις πόρτες στο Κολυμβητήριο Τρίπολης - Δυσαρέσκεια πολιτών

Οκτώβριος 22, 2020 - 19:52
5 σχόλια

Τις πόρτες κλειστές βρήκαν πολίτες που θέλησαν να κολυμπήσουν ελεύθερα τις ώρες του κοινού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Συγκεκριμένα αναγνώστες του Arcadiaportal καταγγέλλουν ότι το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου είχαν προσέλθει στο κολυμβητήριο στις 14:00, και ενώ θα έπρεπε να ήταν ανοικτό δεν ήταν. Οι πολίτες περίμεναν απέξω για περίπου μία ώρα μέχρι να έρθει κάποιος να ανοίξει.

Όπως είναι γνωστό οι ώρες κοινού είναι 14:00-16:00 αλλά αυτό δεν ίσχυσε για το μεσημέρι της Πέμπτης, με το κοινό να είναι δυσαρεστημένο, αφού είχε στηθεί για μία ώρα περιμένοντας…

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Καταρρέει καθημερινά η διοίκηση του Δακ Τρίπολης. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου.

Ζητώ συγνώμη για το γεγονός . Το ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης έχει διεύθυνση και προϊστάμενο . Υπόσχομαι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που έφεραν σε αυτή την ταλαιπωρία τους συμπολίτες μας.

Για το κυλικείο του ΔΑΚ που ειναι πάνω απο ένα χρόνο κλειστό τι εχει να μας πει ο κ. Κούρος;

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ένα κινητό τηλέφωνο, του ΔΑΚ, το οποίο θα έχει μαζί του ο εκάστοτε επιστάτης και ο αριθμός του συγκεκριμένου τηλεφώνου να αναγράφεται στην πόρτα στο καμαράκι τους. Έτσι θα μπορούσαμε να τους βρούμε εύκολα, ειδικά κάθε ΣΚ μεσημέρι-απόγευμα που δεν υπάρχουν πουθενά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.