Βράβευση Μπαντή για τον τίτλο του MVP (pics,vid)

Βράβευση Μπαντή για τον τίτλο του MVP (pics,vid)

Απρίλιος 26, 2016 - 21:03
2 σχόλια

Ο Γιώργος Μπαντής αναδείχθηκε σε MVP του Αστέρα Τρίπολης για την εφετινή ποδοσφαιρική χρονιά μετά από την εβδομαδιαία ψηφοφορία που λάμβανε χώρα στο asterastripolis.gr σε συνεργασία με έναν εκ των χορηγών της ομάδας την επιχείρηση Μπαντούνας Ρολοι-Κόσμημα.

Το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (26/4) ο Έλληνας τερματοφύλακας βρέθηκε στο κατάστημα Μπαντούνας Ρολοι-Κόσμημα για να παραλάβει το δώρο του μετά από την ανάδειξη του σε MVP που ήταν ένα πανέμορφο ρολόι χειρός.

Στο κατάστημα Μπαντούνας Ρολοι-Κόσμημα όπου και πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Γιώργου Μπαντή το παρών έδωσαν μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης ανάμεσα τους και ο μικρός Αντώνης γνωστός φίλαθλος της ομάδας με καταγωγή από την Αρκαδία και μένει στην Θεσσαλονίκη και βρίσκεται εδώ για τις ημέρες του Πάσχα.

Ο Γιώργος Μπαντής αφού πρώτα ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης για το γεγονός ότι επέλεξαν αυτόν τις περισσότερες φορές για MVP δίνοντας του στο τέλος τον τίτλο τονίζοντας παράλληλα το πόσο σημαντικό είναι που ο Αστέρας θα βρεθεί την επόμενη χρονιά για 10 φορά συνεχόμενη στα σαλόνια της Super League γεγονός που η ομάδα το αξίζει απόλυτα.

Επίσης ο Έλληνας πορτιέρο αφού ευχαρίστησε και τον κ. Μπαντούνα για το δώρο ανέφερε το πόσο σημαντικό είναι για έναν επιχειρηματία και μία επιχείρηση να στηρίζει τον Αστέρα Τρίπολης που αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη και ευρύτερα για όλο τον νομό Αρκαδίας.

Ο κ. Μπαντούνας με την σειρά του τόνισε πως αυτή είναι τρίτη συνεχόμενη χρονιά που παραλαμβάνει κάποιος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης τον τίτλο του MVP από το κατάστημα του και η πρώτη σε Έλληνα ποδοσφαιριστή καθώς ο Γιώργος Μπαντής με το ήθος και με την δουλειά και την εικόνα του στο γήπεδο το κατάφερε δίκαια και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Τέλος ο κ. Μπαντούνας μίλησε για την συμβολή του Αστέρα Τρίπολης στην αναβάθμιση της πόλης και της βοήθειας του στην τοπική οικονομία και το γεγονός πως η ομάδα αυτή χρειάζεται την καθολική υποστήριξη όλων δίνοντας και τις ευχές του για καλή πορεία στον Αστέρα και την επόμενη σεζόν.

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Βράβευση Μπαντή για τον τίτλο του MVP


2 Σχόλια

MVP Από τους παίχτες του Παναρκαδικού δεν υπάρχουν κύριε Μπαντούνα;Ο Αστέρας είναι η μόνη ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης;Για σκέψου το λίγο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.