Βράβευσε τον Πολ Χατζόπουλο ο Πανιώνιος (pic)

Βράβευσε τον Πολ Χατζόπουλο ο Πανιώνιος (pic)

Νοέμβριος 29, 2017 - 10:24
0 σχόλια

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανιώνιου βράβευσε τον Πολύβιο Χατζόπουλο τόσο για την προσφορά του στον ''Ιστορικό'' όσο και για την προσφορά του στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους παλαιμάχους Αρκαδίας και αυτούς του Πανιωνίου στο ΔΑΚ Τρίπολης και στο περιθώριο των εκδηλώσεων ακολούθησε η τιμητική βράβευση στον Πολύβιο Χατζόπουλο.

Αμέσως μετά ακολούθησε δείπνο στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης παρουσία του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή και του προέδρου του Νομικού προσώπου Θεόδωρου Καραλή με τον Πολ Χατζόπουλο να έχει την ευκαιρία να συναντά ξανά παλιούς συμπαίχτες και γνωστούς από τις θρυλικές εποχές του Πανιώνιου.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος ο Πολύβιος Χατζόπουλος μαζί με τους παλιούς του συμπαίχτες Νόνι Λίμα και Μπάμπη Σαιπά  το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τις αναμνήσεις να γυρίζουν πίσω στα αξέχαστα εκείνα χρόνια που φορούσαν την κυανέρυθρη φανέλα.

Ο Πολύβιος Χατζόπουλος αγωνίστηκε για 5 χρόνια στον Πανιώνιο έχοντας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης έχοντας συνολικά 132 συμμετοχές και 7 τέρματα για να ακολουθήσει στην συνέχεια η τετραετία του στην ΑΕΚ με 58 συμμετοχές και 3 γκολ.

Τέλος ο Πολύβιος Χατζόπουλος ευχαρίστησε όλους για την τιμητική αυτή βράβευση γράφοντας: ''Οι αξίες αναγνωρίζονται όσα χρόνια κ αν περάσουν!!!Ευχαριστώ πολύ όλους τους Πανιώνιους φίλους και συμπαίκτες μου''!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.