Βλάσης: Κρατάμε ζωντανούς στη μνήμη μας εκείνους που πάλεψαν για να μπορούμε να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι

Βλάσης: Κρατάμε ζωντανούς στη μνήμη μας εκείνους που πάλεψαν για να μπορούμε να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι

Μάιος 18, 2022 - 19:14
3 σχόλια

Μήνυμα του βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση:

«Παλεύαμε με τις ξιφολόγχες. Στήθος με στήθος πολεμούσαμε. Αγκαλιασμένοι πέφταμε καταγής. Τους αλλάξαμε όμως τα φώτα. Τους δώσαμε τράκο γερό. Θα τρελαινόταν, όποιος το έβλεπε σήμερα. Να πατάμε στα πτώματα. Σκοτώθηκαν πάρα πολλοί. Διαλυθήκαμε. Από το δικό μας τάγμα του Βόλου, κανείς σχεδόν δεν γύρισε. Χύθηκε το αίμα τόσων παλικαριών».

Ο Δημητρης Κάλμπαρης, ο τελευταίος επιζών της μάχης του υψώματος 731, που έλαβε χώρα το Μάρτη του 1941 και ήταν μία από τις κρισιμότερες μάχες του Ελληνοϊταλικού πολέμου, πέθανε χθες σε ηλικία 106 χρονών.

Κρατάμε ζωντανούς στη μνήμη μας εκείνους που πάλεψαν και σε πολλές περιπτώσεις έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Είναι το ελάχιστο που τους οφείλουμε!

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Μάλιστα κύριε Βλάσση. Και μετά;;;;; Έχουμε μια τάση να παθαίνουμε αμνησία για την συνέχεια

Αλήθεια τα κατά τόπους μνημεία της περιόδου 41-45 Ελλήνων αξιωματικών που εφονεύθησαν από τους κακούς κομμουνιστές; Σε ποιά ελληνική κυβέρνηση υπηρετούσαν;;;

Της ελληνικής πολιτείας που έφτιαξε το Νίμιτς και τάισε χιλιάδες. Μιλάτε εσείς που θέλατε να δώσετε στον Βαφειάδη την Μακεδονία για να την δώσει στον Τίτο;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.