Βλάσης για ΔΕΗ: Η αδιαφορία ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τις μονάδες στη Μεγαλόπολη, εμείς τις ξανανοίγουμε!

Βλάσης για ΔΕΗ: Η αδιαφορία ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τις μονάδες στη Μεγαλόπολη, εμείς τις ξανανοίγουμε!

Οκτώβριος 15, 2019 - 18:53
9 σχόλια

Η αδιαφορία και η ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν στο κλείσιμο των μονάδων 3 και 4 στη Μεγαλόπολη...εμείς τις ξανανοίγουμε!

Με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση, του οποίου η συμβολή ήταν καθοριστική στην άμεση επαναλειτουργία της μονάδας 4 του ΑΗΣ Β της Μεγαλόπολης. Ενώ μαζί με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και τον Υφυπουργό του Γεράσιμο Θωμά καταβάλλονται οι απαραίτητες προσπάθειες, ώστε να επαναλειτουργήσει και η μονάδα 3 του ΑΗΣ Α.

Το ζήτημα των Αποφάσεων Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) θα μπορούσε να έχει λυθεί εδώ και πολύ καιρό, όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αμέλησε το ζήτημα ως συνέπεια του τραγικού τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε συνολικά την υπόθεση της ΔΕΗ.
Αυτό που τώρα έχει σημασία είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Μεγαλόπολη τόσο σήμερα όσο και για το μέλλον και τη μεταλιγνιτική φάση, στην οποία θα εισέλθει.

Κώστας Βλάσης

 


9 Σχόλια

Κώστα έχε το νου σου με τις θέσεις του Οδυσσέα για το Προσφυγικό αιτείται θέση στο φηφοδέλτιο της Ν.Δ. Το παρήγορο είναι ότι ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιό μπροστά και απο τους δυο σας.

Ρε Κώστα ο Χατζιδάκης δεν θα τις κλείσει τις μονάδες; Πάλι τα παρουσιάζεις όπως σε βολεέυει. Και στον ύπνο σου ΣΥΡΙΖΑ βλέπεις

για να πουληθεί η δημόσια περιουσία πρώτα απαξιώνεται και στη συνέχεια ξεπουλιέται. Αυτή τη φορά το παρά έκαναν με την απαξίωση και στον διαγωνισμό δεν πήγε κανένας για να τις αγοράσει.

Τι ξανανοίγετε και κουραφέξαλα ρε Βλάση; Σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι; Σε Πασόκους όπως εσύ; Αφού ο Χατζηδάκης είπε προχτές στο Χριστογιαννόπουλο της Μεγαλόπολης ότι το 2020 κλείνει η 3η Μονάδα και το 2028 η 4η. Για μ@λ@κες μας περνάς;

Όλα τα λέει το σχόλιο του Σαράντου Αλεξανδρή...πόσο παρών ήσουν στις κινητοποιήσεις ενάντια στον κακό ΣΥΡΙΖΑ για την Μεγαλόπολη.

Βλάση δεν μιλάς σε ιθαγενείς με χαμηλό IQ. Οι μονάδες θα κλείσουν, και πρέπει να κλείσουν ώστε να προχωρήσουμε σε άλλες μορφές ενέργειας. Το οτι μιλάς σε εργαζόμενους που μέχρι εκεί τους κόβει, και να τους πείθεις αντί να τους πεις την αλήθεια, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να προβληθείς.

Στοιχημα ρε Κωστακη Βλασση οτι μεχρι τον ιουλιο του 2020 η μοναδα 3 θα κλεισει!!! Παμε 5 μισθους δικους μου (των 550ευρω) και 5 μισθους δικους σου (των 8.500ευρω)??? Εδω να σε δω αμα εχεις κοτσια .............

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.