Βίτσας για φράχτη στον Έβρο: Να υπάρχει δίοδος για εκείνους που επιθυμούν άσυλο

Βίτσας για φράχτη στον Έβρο: Να υπάρχει δίοδος για εκείνους που επιθυμούν άσυλο

Ιούνιος 01, 2020 - 12:49
7 σχόλια

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας μίλησε για τον φράχτη στον Έβρο στο ραδιόφωνο του «Θέματος», και υπογράμμισε ότι χρειάζεται να υπάρχει κάποια δίοδος για εκείνους που επιθυμούν πολιτικό άσυλο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί μια ανθρωπότητα που θα στηρίζεται στους φράχτες.

Είπε ότι ήδη υπάρχει φράχτης 12 χιλιομέτρων στον Έβρο, επεσήμανε πως χρειάζεται να υπάρχει κάποια δίοδος για εκείνους που επιθυμούν πολιτικό άσυλο και πρόσθεσε πως η δική του άποψη είναι πως οι φράχτες δεν αποτελούν λύση.

Όπως είπε, δεν μπορεί να φανταστεί μία ανθρωπότητα η οποία θα στηρίζεται στους φράχτες.  «Πάμε να φτιάξουμε μία ενωμένη Ευρώπη, δύναμη ειρήνης και ξαφνικά εμφανίζονται φράχτες στην Ουγγαρία, στην Πολωνία, στην Αυστρία».

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Όλοι άσυλο αιτούνται. Λες να ξεκίνησαν από τη Σομαλία και να ήρθαν (αεροπορικώς) για διακοπές;

Και στο Ισραήλ και στην Αμερική υπάρχει φράχτης. Να τα λέμε και αυτά γιατί εκεί δεν είναι ρατσιστές, μόνο οι άλλοι είναι. Βασικά όλοι οι λαθρομετανάστες θέλουν άσυλο. Και οι τζιχαντιστές. Εμείς θα τους αφήσουμε να περάσουν την δίοδο; Αν όχι πως θα τους γνωρίσεις και δεν θα τους αφήσεις κύριε Βίτσα;

Αυτούς τους ψηφίζει ένας στους τρεις επειδη χαρτζηλικώνεται. Μην ξεχνιέστε.

@13:35 μη λες τα μισά. Στο Ισραήλ και ΗΠΑ πέρα από φράχτη έχουν και συγκεκριμένο γραφείο/σημείο προσέγγισης για τους αιτούντες άσυλο.

Πολυπολιτισμός. Κάτω ο νατιβισμός λέει ο Μητσοτάκης https://www.defence-point.gr/news/o-kakos-ellinas-enochlise-toys-ependytes-poy-eisevalan-spiti-toy-vid

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.