Βεργέτης: Κρατάω την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου

Βεργέτης: Κρατάω την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου

Οκτώβριος 29, 2018 - 14:11
0 σχόλια

Η Δόξα Δράμας πέρασε από την έδρα των Τρικάλων παίρνοντας την πρώτη νίκη της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Football League με τον Στάικο Βεργέτη να στέκεται στον τρόπο που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά

Κατ’ αρχάς να ευχηθώ καλό πρωτάθλημα, με υγεία για όλους. Εύχομαι να έχει ενδιαφέρον γιατί έχει ατονήσει σε αυτή την κατηγορία. Αναφορικά με το παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά, κάναμε δύο φάσεις και σκοράραμε ένα γκολ.

Δεχθήκαμε ένα τέρμα από στατική φάση, αλλά παρόλα αυτά συνεχίσαμε να ελέγχουμε το ρυθμό και να γινόμαστε απειλητικοί. Δεν επιτρέπαμε στον αντίπαλο σε οργανωμένη επίθεση να μας δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Απόρροια αυτών ήταν να πετύχουμε άλλα δύο γκολ και να έχουμε το πάνω χέρι στον αγώνα. Δυστυχώς μία ακόμη στατική φάση του αντιπάλου, μας επέτρεψε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να το κάνει ροντέο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Θεωρώ ότι βάσει της απόδοσής μας δικαιούμαστε τη νίκη, αλλά αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι παραλίγο να τη χάσουμε, εξαιτίας της απροσεξίας που δείξαμε στις στατικές φάσεις. Ωστόσο, κρατάω την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά και συνεχίζουμε να ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι μας, με τον Βόλο. Ξεκινάμε την ίδια διαδικασία στην εβδομάδα που ακολουθεί, ανάλυση του αντιπάλου, προπόνηση, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα στη φυσική κατάσταση και στην τακτική καθοδήγηση, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Καλή επιτυχία στα Τρίκαλα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.