Βασίλης Ψυχογυιός: Πότε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και το lockdown θα είναι μονόδρομος (vid)

Βασίλης Ψυχογυιός: Πότε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και το lockdown θα είναι μονόδρομος (vid)

Δεκέμβριος 22, 2021 - 09:00
13 σχόλια

Μύθοι και αλήθειες για το εμβόλιο κατά της Covid-19

Επειδή υπάρχει ένας σημαντικός πυρήνας που οχυρώνεται πίσω από πλημμελή ενημέρωση, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας επιγραμματικά θέλησε να ενημερώσει τους πολίτες καταρρίπτοντας  κυρίως τους ενδοιασμούς τους να προχωρήσουν στον εμβολιασμό κατά τις covid-19.

Καταρρίπτοντας τους μύθους, που έχουν ακουστεί για το εμβόλιο ο κ. Βασίλης Ψυχογυιός Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, σε δηλώσεις του πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων θέλησε να πει μόνο ο αλήθειες παραθέτοντας επιστημονικά δεδομένα που εγγυώνται την ασφάλεια των εμβολίων κατά τις covid-19.

Δεν υπάρχουν τσιπάκια και κομμάτια αδρανοποιημένων ιών, στα συστατικά των εμβολίων που ίσως να ακούγονται από κάποιους. Μετά από δύο μέρες από τον εμβολιασμό δεν μένει τίποτα μέσα στον οργανισμό μας, δεν ανιχνεύεται απολύτως τίποτα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ενδεχόμενες παρενέργειες που ίσως προκληθούν από το εμβόλιο, παραθέτοντας αριθμητικά στοιχεία.

Κλείνοντας την εισήγησή του ,απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο που δεν έχει εμβολιαστεί αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο αγώνας κατά του κορωνοϊού, είναι ένας δύσκολος αγώνας που έχει κουράσει, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην πανδημία μπήκαμε όλοι μαζί, έτσι για να την ξεπεράσουμε πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου μίλησε για το ενδεχόμενος μιας νέας καραντίνας και ενός lockdown.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι όταν τα υγειονομικά νούμερα αρχίζουν και αυξάνονται δυσανάλογα και επικρατήσει η Όμικρον και δεν θα υπάρχει αποκλιμακώση στο ΕΣΥ, υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης. Ο πρώτος είναι το lockdown και ο δεύτερος ο γενικευμένος υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους άνω των 18 ετών.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Μύθοι και αλήθειες για το εμβόλιο κατά της Covid-19


13 Σχόλια

@09:47 - Στα σχόλια μπορούμε να γράφουμε και καμία μπούρδα γιατί είναι ανώνυμα. Εδώ όμως κάνεις αρνητικό σχόλιο σε κάποιον που έχει όνομα και επώνυμο. Πέρα του ότι γράφεις κουταμάρα, γιατί δεν είναι απλά γιατρός αλλά πολύ καλός γιατρός, σκέψου τι έγραψες και ζήτα καμιά συγγνώμη από τον άνθρωπο. Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας είναι. Καλά δεν σας κόβει καθόλου; Σας έχει κάνει τόσο πολύ το μυαλό πουρέ το facebook;

09:47 Γιατρός και μιλάει για το εμβολιαστικό πρόγραμμα... περίεργα πράγματα ε? Βέβαια έχεις δίκιο εδώ που τα λέμε... συνήθως για αυτά τα θέματα μιλάνε παπάδες και τραγουδιστές !

Πού έχουμε φτάσει, ε; Να βγαίνουν οι γιατροί και να αναλύουν ιατρικά θέματα, οι πανάσχετοι. Οποία κατάντια. Δεν αφήνουν τους πανεπιστήμονες του Facebook να μας δώσουν τα φώτα τους και να αναλύσουν τίποτα ιατρικές μελέτες, πίνακες κι άλλα τέτοια συναφή του αντικειμένου και της ειδικότητάς τους. Σαν δεν ντρέπονται οι παλιάνθρωποι οι γιατροί. Ου ξεφτίλες. Αφήστε ρε τα απανταχού διπλωματούχα ψέκια να πάρουν το μέλλον μας στα χέρια τους

Γραφικέ 13:31 οι πανεπιστήμονες του Facebook ακούνε καλύτερους επιστήμονες από τους διορισμένους λοιμοξιωλογους της κυβέρνησης τσιρκο ,και να είσαι σιγουρος ότι πολλοί γιατροί αν δεν είχαν απειληθεί από τους ιατρικούς συλλόγους που ανήκουν θα λέγανε πολλές αληθειες.Η ιστορία θα τους κρίνει ολους .

Ο γιατρός είναι ακτινολόγος και είναι μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Άρα το εύλογο ερώτημα αν την συνέντευξη την κάνει ως ειδικός για τις λοιμώξεις (που δεν είναι) ή σαν υψηλόβαθμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας (που είναι).

15:47 Αρε ψέκι, καλά σας λέει ψέκια ο άλλος πιο πάνω. Τσίμπησες με τη μία και βγήκες να γράψεις την παρόλα σου. Πανεπιστήμονας του fb κι εσύ ε; Α, ρε πόσα ξέρει ο κ@λος σου. Μέχρι και τι γίνεται στους Ιατρικούς Συλλόγους ξέρεις, ω ειδικέ των πάντων. Και στον υπόλοιπο κόσμο πάλι οι διορισμένοι λοιμωξιολόγοι (έτσι γράφεται, τούβλο) της κυβέρνησης-τσίρκο του Κούλη είναι ρε παντογνώστη; Ουστ πυροβολημένοι

Ένα μεγάλο μπράβο για τους άξιους Έλληνες ιατρούς!!! Επιστήμονες υψηλού κύρους και ήθους!!! Χιλιάδες ευχαριστώ από όλους μας!!!! Ευχαριστώ και από εμένα, ειλικρινά από την καρδιά μου.-

Σε όλο τον πλανήτη δεν έχει υπάρξει ΜΙΑ επιτροπή, ΜΙΑ, που να εκφράζει αμφιβολίες για τα εμβόλια. Ούτε στην Βενεζουέλα, ούτε στην Ρωσία, ούτε στην Κίνα, ούτε στην Αφρική, ούτε στη Νότια Αμερική, πουθενά. Μόνο στους ψεκασμένους του facebook υπάρχουν ενστάσεις. Τους έχουν βρει θύματα διάφοροι γραφικοί περιθωριακοί πολιτικάντηδες και τους δουλεύουν ψιλό γαζί. Ότι μπούρδα και να τους πουν, την πιστεύουν. Κρίμα γιατί χάνονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ με τις μεγαλύτερες ηλιθιότητες που έχουν ακουστεί μετά τον μεσαίωνα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.