Βασίλης Γεωργακόπουλος και Στεφανία Γατσάκου μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο των αισθήσεων (vid)

Βασίλης Γεωργακόπουλος και Στεφανία Γατσάκου μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο των αισθήσεων (vid)

Ιανουάριος 30, 2019 - 10:32
0 σχόλια

Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος από την Τρίπολη έκανε κλασσικό πιάνο και απέκτησε πτυχίο στο ειδικό αρμονίας και φοίτησε στο Lab Music Education jazz piano, θεωρία και αρμονία της jazz. Ακολούθησε τον δρόμο της ψυχής του, τη μουσική, και δεν αμφέβαλλε ποτέ γι΄ αυτό.

Πρώτη του επαφή με το Αθηναϊκό κοινό ήταν στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών για την υποψηφιότητα της Τρίπολης ως πολιτιστική πρωτεύουσα 2021

Το ταξίδι του ξεκινά αφού ανοίγει τις συναυλίες σε καταξιωμένους τραγουδιστές : Γιάννης Μηλιώκας, Γιώτα Νέγκα και Βασίλης Παπακωνσταντίνου κλπ.

Η μουσική του παιδεία καλύπτει ένα ευρύτατο πεδίο ειδικοτήτων, όπως ενορχήστρωση, διεύθυνση ορχήστρας, σύνθεση μουσικής κινηματογράφου, με τη δεξιότητά του στο πιάνο να κυριαρχεί σε όλες τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες .

Το 2018 αποφασίζει να πάρει μέρος στο « Ελλάδα έχεις ταλέντο» που κατάφερε μέχρι και σήμερα να καταπλήξει για άλλη μια φορά τους κριτές τ αλλά και το κοινό στον ημιτελικό του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και να προκριθεί με την ψήφο του κοινού στον τελικό.

 Ο Τρίπολιτσιώτης συνθέτης παρουσίασε άλλη μια δική του σύνθεση, με θέμα αυτή τη φορά τη χαρά και τη λύπη παίζοντας ταυτόχρονα σε ένα άσπρο πιάνο και σε ένα μαύρο πιάνο.

Ο Βασίλης εντάσσεται στην Μουσική οικογένεια της Celestial keys Records και επιστρέφει με τον πιο αυθόρμητο και ευχάριστο τρόπο για να μοιραστεί με τους «φίλους» του ένα γνώριμο αγαπημένο τραγούδι με τίτλο  «Ανάμνησις  »
 σε Μουσική Βασίλη Πιτσιλαδή και στίχο Γιώργου Παπαστεφάνου !

Ο Βασίλης μαζί με τους συνεργάτες του είναι στην  προετοιμασία της μουσικής παράστασής του  με τον τίτλο  «Ανάμνησις  »
  Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων και σε γεγονότα που έχουν στιγματίσει την ανθρωπότητα, μέσα από δικές του συνθέσεις  – όπως αυτές που παρουσίασε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» – αλλά και διασκευές κλασσικών τραγουδιών ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου που έχω αγαπήσει, σαν να είναι δικά του!

Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος μας ταξιδεύει όπως αυτός ξέρει  στον μαγικό κόσμο των Αισθήσεων!

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα:  ΕΔΩ

CREDITS

Ανάμνησις

Πιάνο :Βασίλης Γεωργακόπουλος

Ερμηνεία: Στεφανία Γατσάκου

Στίχοι: Γιώργος Παπαστεφάνου

Μουσική: Βαγγέλης Πιτσιλαδής

2019 Celestial Keys Records

Video: 

Βασίλης Γεωργακόπουλος feat Στεφανία Γατσάκου ~ Ανάμνησις Official Audio Release


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.