Vamos Αστεράρα (vid)

Vamos Αστεράρα (vid)

Νοέμβριος 21, 2015 - 16:57
2 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-0

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις  ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει μία πολύ σπουδαία νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Νίκο Φερνάντες κόντρα στον Ατρόμητο στο 85ο λεπτό και να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας διευρύνοντας έτσι το σερί επιτυχιών του.

Οι κιτρινομπλέ πλέον ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά στην Super League ενώ αναμένεται να υταξιδέψουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το παιχνίδι της Πέμπτης (26/11) με την Σπάρτα Πράγας στην Τσεχία για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες καλές ευκαιρίες και χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0. Οι Περιστεριώτες μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με πρόθεση να πιέσουν την κιτρινομπλέ άμυνα με τον Λε Ταλέκ στο 2’ να έχει το πρώτο σουτ το αγώνα με την μπάλα όμως να περνά άουτ.  Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα ήρθε στο 9’ ‘όταν ο Σανκαρέ επιχείρησε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Λανθαρότε με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 19’ όταν ο Κούρος από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα ο Λε Ταλέκ επιχείρησε το πλασέ με τον Μπαντή να αποκρούει εντυπωσιακά και στην συνέχεια την κοντινή προβολή του Μπρίτο. Από κει και πέρα ο Αστέρας ενέβασε την πίεση του και στο 29’ είχε την πολύ καλή ευκαιρία με το δυνατό σουτ του Μάσα από το ύψος της περιοχής να το διώχνει ο Γκορμπούνοφ με τις γροθιές ενώ 5’ λεπτά μετά η κεφαλιά του Λανθαρότε πέρασε λίγο άουτ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκίνησε με μία ολιγόλεπτη διακοπή μετά την σύγκρουση στον αέρα δύο ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου και πιο συγκεκριμένα του Γοδόι και  του Ναπολεόνι με τον ρυθμό με την επανέναρξη του παιχνιδιού να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και να μην υπάρχουν ευκαιρίες σε αυτά τα πρώτα λεπτά.

Και στην συνέχεια όμως οι δύο ομάδες δεν είχαν τις κλασικές ευκαιρίες με τις δυνατές μονομαχίες να είναι το κυρίαρχο στοιχείο του αγώνα. Στο 66’ ο Ναπολεόνι μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή του Αστέρα με τον Ζησόπουλο να κάνει εξαιρετικό τάκλιν και να αποσοβεί  τον κίνδυνο για την ομάδα του πρώτου ο Ιταλός κάνει το πλασέ. Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 81’ όταν ο Μπερτόλιο έκανε το σουτ με την μπάλα ωστόσο να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Γκορμπούνοφ. Στο 84’ ο Φούντας έφτασε μία ανάσα από το γκολ όταν στην προσπάθεια του να περάσει τον Γκορμπούνοφ δεν τα κατάφερε χάνωντας έτσι την ευκαιρία. Όμως ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Φούντας το έκανε ο Νίκο Φερνάντες ένα λεπτό μετά με πολύ ωραίο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου για το 1-0.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Γκολ: Νίκο Φερνάντεθ (σουτ 85')

Αστέρας (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Μάσα (Φούντας 84'), Κουρμπέλης, Παπαδόπουλος (Γιάννου 72'), Μπερτόλιο, Λανθαρότε (Νίκο 63').

Ατρόμητος (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κούρος, Κιβρακίδης, Γοδόι (Μπάλλας 55'), Μπρίτο (Μπαστακός 91'), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μαρσελίνιο (Στόιτεφ 63').

 

 

BERTOGLIO + FERNANDEZ = GOOOOOOOOAL!!!#RISING

Posted by Asteras Tripolis Official Fan Club on Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Που είσαστε ρε σαΐνια του πληκτρολογίου δεν θα ρίξετε χολή για την ομάδα που ήταν τυχερή και νίκησε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.