Υψηλοί τόνοι στο Π.Σ. από το "σας απαγορεύω" της Νικολάκου

Υψηλοί τόνοι στο Π.Σ. από το "σας απαγορεύω" της Νικολάκου

Φεβρουάριος 06, 2012 - 17:53

Υψηλότατοι τόνοι προ ολίγου στο Π.Σ στη διάρκεια της εισήγησης της Ντίνας Νικολάκου για τα πυρηνελουργεία και τη λειτουργία τους στο Δήμο Οιχαλίας. Η αντιπεριφερειάρχης ζήτησε την συνεργασία της δημοτικής αρχής για να μπουν όροι και κανόνες αφού πρόθεση της

Περιφέρειας δεν είναι αν κλείσει ένα εργοστάσιο, πράγμα πολύ έυκολο να γίνει και αύριο το πρωί, ως τόνισε , σημειώνοντας πως δεν μπορεί να λειτουργεί η περιφερειακή αρχή με 2 μέτρα και 2 σταθμά. Ωστόσο η αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε και στα όσα είπε ο Γιατρός κύριος Σακελαριάδης για παρασκήνιο και ευθύνες του Π. Αλευρά λέγοντας πως "Προφανώς ο κ. Σακελαριάδης ζει στην εποχή που κουμάντο έκαναν ο γιατρός, ο δάσκαλος και ο δήμαρχος". Η δε αναφορά της Ντίνας Νικολάκου "σας απαγορεύω να λέτε πως η περιφερειακή αρχή και ο αντιπεριφερειάρχης δεν τοποθέτησαν το μηχάνημα που έπρεπε για λόγους σκοπιμότητας" προκάλεσε την έντονη αντίδραση του γιατρού ο οποίος απαντώντας της διερωτήθη "ποιά είστε εσείς που αθ μου απαγορεύσετε; θα μας απαγορευσετε να υπερασπιστούμε την υγεία μας;"
Η ένταση με την παρέμβαση του προέδρου Γ. Πουλοκέφαλου μειώθηκε , ο Περιφερειάρχης διευκρίνισε πως αναλαμβάνει απόλυτα την ευθύνη όλων των ενεργειών Αλευρά ενώ ο Δημήτρης Δράκος στην τοποθέτηση του μίλησε για 4 δίκια που υπάρχουν στην περιοχή και όλα πρέπει να ληφθούν υπόψιν καλώντας την αρχή και όλο τοσ ώμα να βρούν την λύση που πρέπει " ακόμα κι αν πρέπει να ακροβατήσουμε."
Αυτήν την ώρα τοποθετείται ο κ. Γόντικας

Χ.Τ