Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή ξενώνα κακοποιημένων γυναικών στην Τρίπολη

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή ξενώνα κακοποιημένων γυναικών στην Τρίπολη

Οκτώβριος 10, 2013 - 15:08
5 σχόλια

Οι υπογραφές μεταξύ του δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και του εκπροσώπου της εταιρείας που ανέλαβε το έργο Ευάγγελου Λαμπρόπουλου για την διαμόρφωση κτιρίου στον δήμο Τρίπολης για την δημιουργία ξενώνα κακοποιημένων γυναικών μπήκαν πριν λίγη ώρα στο δημαρχείο της Τρίπολης.

Το έργο είναι συνέχεια του Συμβουλευτικού Κέντρου που λειτουργεί ήδη στο χώρο της Κάτω Δημοτικής Αγοράς και εντάσσεται σε τριετές πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ύψους 700 και πλέον χιλιάδων ευρώ και θα γίνει προσπάθεια για συνέχισή του μέσω κάποιων άλλων κοινωνικών προγραμμάτων.

Ο ξενώνας θα είναι έτοιμος περίπου στα μέσα Νοεμβρίου αφού θα διαμορφωθεί υπάρχον κτίριο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει 20 γυναίκες για ένα μήνα. Ο ξενώνας αφορά σε γυναίκες από όλους τους Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα παρέχει τροφή, στέγη και υποστήριξη στις γυναίκες και στα παιδιά τους που έχουν κακοποιηθεί μετά από αντίστοιχη αξιολόγηση και πρόταση του συμβουλευτικού κέντρου που λειτουργεί στην πόλη.

Επιπλέον "τρέχουν" και οι διαγωνισμοί για την πρόσληψη προσωπικού καθώς και για την προμήθεια εξοπλισμού και μάλιστα ο δήμαρχος αλλά και η εντεταλμένη σύμβουλος του δήμου για την κοινωνική πρόνοια Μαρία Εικοσιδέκα κάλεσαν προμηθευτές να δηλώσουν ενδιαφέρον για το θέμα του εξοπλισμού, αφού ο προηγούμενος διαγωνισμός απέβη άκαρπος. Ο εκπρόσωπος τέλος της εταιρείας που ανέλαβε το έργο σημείωσε ότι το έργο θα παραδοθεί εντός του προβλεπόμενου χρόνου και με την καλύτερη δυνατή διαμόρφωση του κτιρίου το οποίο είναι γενικά σε καλή κατάσταση.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Πως να μην φανεί ακαρπος ο διαγωνισμός αφού δεν πληρώνεται κανένα προμηθευτή σας εδώ και 6 μήνες!!! Γι αυτό δώστε τον με απευθείας ανάθεση όπως δίνεται και κάποιους άλλους!!!

Ρε φίλε γαι να μην πληρώνεται προμηθευτής του Δήμου σημαίνει ότι δεν έχει φορολογική και ασφλιστική ενημερότητα, είτε είναι με διαγωνισμό είτε με ανάθεση.

http://www.youtube.com/watch?v=nYD-yW9P9Vw για το κορίτσι.....