Καταγγελία ΔΑΣ σε Μπρουμά για άρνηση συνεδρίασης εργαζομένων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καταγγελία ΔΑΣ σε Μπρουμά για άρνηση συνεδρίασης εργαζομένων

Οκτώβριος 10, 2013 - 14:14

Η παράταξη της ΔΑΣ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, καταγγέλλει τη στάση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου και επικεφαλή της παράταξης της ΔΑΚΕ, Αριστείδη Μπρουμά, που αρνείται να συγκαλέσει συνεδρίαση του ΔΣ για να παρθεί απόφαση οργάνωσης της πάλης των εργαζόμενων μπροστά στα νέα μέτρα που έρχονται.

Παρόλο που η παράταξή μας, το ΠΑΜΕ, το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες, το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων, το συνδικάτο Ενέργειας νομών Πελοποννήσου, έχουν ζητήσει τη σύγκληση ΔΣ με θέμα συζήτησης «Προκήρυξη Απεργίας στις 23 Οκτώβρη», ο πρόεδρος του ΕΚ Αρκαδίας αρνείται να συγκαλέσει ΔΣ πριν τις 23 Οκτώβρη και το μόνο που τον απασχολεί είναι πως θα οργανώσει την διαμονή του, στο Costa Navarino το επόμενο Σαββατοκύριακο, σε ημερίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την «ανάπτυξη»!!! Αυτός είναι ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός….

Καλούμε τους εργαζόμενους και τους ανέργους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να γυρίσουν την πλάτη σε αυτού του είδους το συνδικαλισμό, να πάρουν την υπόθεση της οργάνωσης του αγώνα στα χέρια τους και να συσπειρωθούν στα σωματεία τους και το ΠΑΜΕ, και μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα που πλήττονται να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, τη ζωή που μας ανήκει.

Καλούμε τους υπόλοιπους συναδέλφους στο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας να υπογράψουμε αίτημα που να ζητάμε την άμεση σύγκληση συνεδρίασης του ΔΣ.

Για τη ΔΑΣ

Πανούση Παναγιώτα
Αδάμης Τάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ειδήσεις: 
Tags: