Υπεγράφη η δωρεά Γκουντάνη προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης (photos&video)

Υπεγράφη η δωρεά Γκουντάνη προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης (photos&video)

Δεκέμβριος 27, 2013 - 12:51
5 σχόλια

Υπεγράφη το πρωί της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου η δωρεά  την οποία έκανε η κ.Γιαννούλα Γκουντάνη μια αληθινή πατριώτισσα που δούλεψε σκληρά στην Αυστραλία και τώρα έγινε μια ευεργέτισσα με αληθινά αισθήματα προσφέροντας το ποσό των 600.000 ευρώ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Με αυτή την κίνηση οι πολίτες της Αρκαδίας και των όμορων Δήμων δεν θα ταλαιπωρούνται με μετακινήσεις αφού τώρα το Παναρκαδικό Νοσοκομείο θα αποκτήσει ένα σύγχρονο αιμοδυναμικό τμήμα στα πλαίσια λειτουργίας του καρδιολογικού τμήματος, για να γίνονται οι στεφανιογραφίες, οι οποίες μέχρι τώρα γίνονταν μόνο στην Αθήνα.
Η κ. Γκουντάνη  φανερά συγκινημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης στο γραφείο του Διοικητή κ. Χρόνη ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και να έχουν καλή επιτυχία στο δύσκολο αυτό τους έργο.

Στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χρόνη υπογράφηκε η δωρεά παρουσία του ειδικού συμβούλου του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Βαλασόπουλου, του πρώην Υπουργού Υγείας και βουλευτή Αρκαδία Ανδρέα Λυκουρέντζου, του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, του Παναγιώτη Καραφωτιά από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής, καθώς και πολλών Ιατρών του Νοσοκομείου.

Έφη Καστραντά

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/YfNm_-CKhuU

youtube://v/JOPt3KQdEZg


5 Σχόλια

ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!

Πατριωτισσαα κ Γκουντανη η Παναγια να σας δινει υγεια ο Θεος παντα κοντα σα Ευχαριστουμε

Η Πατριώτισσα και οι Εφιάλτες...

ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ? ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΠΑΡΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ****ΜΕΣΑ,