Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στο ψήφισμα του ΔΣ Μεγαλόπολης

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στο ψήφισμα του ΔΣ Μεγαλόπολης

Δεκέμβριος 27, 2013 - 13:05
1 σχόλια

Οι Πυρήνες Μεγαλόπολης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή απαντούν με μία επιστολή στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης σχετικά με τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης.

Η επιστολή αναφέρει:

Έκπληξη προκαλεί το το γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης, " με αφορμή " τα  εγκαίνια των Γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην Πόλη, θεώρησε σκόπιμο να εκδώσει ένα κατάπτυστο ψήφισμα, μέ το οποίο αφήνει να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς ότι από την ημέρα των εγκαινίων εγκαταστάθηκαν (τρόπον τινά) στην Πόλη, κάποια κακοποιά στοιχεία.
Πληροφορούμε το κύριο Δήμαρχο καθώς  και τους Δημοτικούς Συμβούλους που υπέγραψαν το ψήφισμα, ότι οι πρωτοστατήσαντες για το άνοιγμα των γραφείων στην Πόλη μας, είμαστε μία ομάδα πολιτών οι οποίοι κατοικούμε χρόνια στην Πόλη της Μεγαλόπολης, έχουμε άπαντες καθαρό ποινικό μητρώο,δεν έχουμε βλάψει ποτέ κανέναν και ούτε πρόκειται να βλάψουμε κανέναν και στο μέλλον.
Άν υποτεθεί ότι έχουμε διαπράξει κάποιο αμάρτημα στο παρελθόν,σίγουρα αυτό δεν είναι άλλο, από το ότι παρασυρθήκαμε από τα ψεύτικα λόγια των πολιτικάντηδων του Νομού και της Πόλης μας,που τους πιστέψαμε τους ακολουθήσαμε,τους δοξάσαμε και τους ψηφίσαμε.
Ναι ( το ομολογούμε), κάναμε το λάθος και ψηφίσαμε  στο παρελθόν όλα τα κόμματα και κυρίως τα δύο (πρώην) μεγάλα, αυτά τα οποία σήμερα  θεωρούμε και τους  μεγάλους ενόχους της υποδούλωσης της πατρίδας μας στούς διεθνείς τοκογλύφους. Ψηφίσαμε επίσης και τον Δήμαρχο και το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο σήμερα (με την απαράδεκτη στάση του του) δείχνει να μην μας αναγνωρίζει το δικαίωμα μιας  άλλης πολιτικής επιλογής και με τον απαράδεκτο αυτό  ψήφισμά τους ,ουσιαστικά διχάζουν τους Δημότες τους.
Προφανώς και σύμφωνα με τη "λογική" τους, όταν στηρίζαμε την αφεντιά τους, είμασταν καλοί άνθρωποι, σωστοί πολίτες και κυρίως....... Δημοκράτες,που από την ώρα που πήγαμε στη Χρυσή Αυγή, κάτι "περίεργο" έγινε με εμάς και......."χαλάσαμε"
Στο εν λόγω ψήφισμα αναφέρουν ότι καταδικάζουν κάθε μορφή βίας.(!!!)
Ελπίζουμε  να μην εννοούν ότι προέρχεται από εμάς( που όπως προαναφέραμε δεν έχουμε βλάψει ποτε κανέναν) αλλά να εννοούν και να καταδικάζουν τη βία που προέρχεται από το διεφθαρμένο σύστημα που μας κυβερνά.
Ελπίζουμε να εννοούν και να καταδικάζουν τη βία που ασκείται επάνω στο 1.500.000 ανέργων, που έχουν οδηγηθεί στη πείνα στην εξαθλίωση και την απελπισία,  τις οδυνηρές αυτές καταστάσεις, που έχουν σαν αποτέλεσμα τις  πέντε και πλέον χιλιάδες αυτοκτονίες ( δολοφονίες) συμπατριωτών μας.
Ελπίζουμε επίσης να εννοούν και να καταδικάζουν τη βία της περικοπής μισθών αλλά  κυρίως της περικοπής των συντάξεων των απόμαχων της ζωής, που τώρα στα γεράματα, η μνημονιακή συμμορία,  τους εξευτελίζει στέλνοντάς τους να βρούν την τροφή τους στους κάδους απορριμμάτων και στέγη στα παγκάκια των πόλεων.
Ελπίζουμε να εννοούν και να καταδικάζουν τη βία που ασκείται στους χιλιάδες άστεγους και στους συνοστιζόμενους στις ουρές των συσσιτίων των ενοριών και στις ουρές της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής.
Ελπίζουμε να εννοούν και να καταδικάζουν την βία των χαρατσιών μέσω των οποίων εισπράτεται από τους δυστυχείς Έλληνες, ενοίκιο για το σπιτάκι που κληρονόμησαν από τον γονιό τους,  κτισμένο με αίμα σε δύσκολους καιρούς.
Ελπίζουμε επίσης, να καταδικάζουν:  τη βία του κρύου και τη βία της διακοπής του ηλεκτρικού σε εκατοντάδες χιλιάδες ανήμπορους συμπατριώτες μας,πολλοί από τους οποίους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Την βία του καθημερινού φόβου για το αύριο και την βία της συνεχώς αυξανόμενης εγκληματικότητας. Την βία των κλοπών των ληστειών και των δολοφονιών  των χιλιάδων ανήμπορων και ανυπεράσπιστων Ελλήνων. Τη βία του πληστηριασμού της μίας και μοναδικής κατοικίας. Τη βία της πείνας !!
Τη βία του ρατσισμού κατά του Έλληνα που τον υποχρεώνουν με το έτσι θέλω να συμβιώνει με εκατομμύρια λαθρομετανάστες (  που συνεχώς αυξάνονται) και που ποτέ δεν  ρώτησαν τη γνώμη του γι'αυτό.
> Ελπίζουμε να καταδικάζουν γενικά  κάθε είδους βία που σήμερα βιώνει ο δύστυχος Έλληνας.
  Ελπίζουμε τέλος, ο Δήμος να έχει λύσει όλα τα προβλήματα των Δημοτών του και να του απομένει μόνο το "πρόβλημα"  Χρυσή Αυγή.
> Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο με το ψήφισμά του απευθυνόμενο πρός την πολιτεία, της ζητάει (και έχει την αφελή απαίτηση από αυτήν) να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για προστατεύσει τις μικρές κοινωνίες( λες και οι μεγάλες είναι προστατευμένες),από προκλητικές δράσεις βίας (!!!)
> Πληροφορούμε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι αυτό  ομοιάζει με την περίπτωση εκείνου  του αφελή που ευελπιστούσε ότι ήταν πιθανό να του επιστρέψουν οι κλέφτες τα .....κλεμμένα ή με εκείνον που είχε την απαίτηση μπαίνοντας σε οίκο ανοχής να συναντήσει κόρη..... παρθένον.
> Τώρα, όσον αφορά την Χρυσή Αυγή,πληροφορούμε επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο( αν και τονγνωρίζει) ότι είμαστε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που ψηφίστηκε από 450.000 Έλληνες,που εκπροσωπείται στη Βουλή των Ελλήνων από 18 βουλευτές και που σήμερα δημοσκοπικά έχει εκτιναχθεί σε υπερδιπλάσια (τουλάχιστον) ποσοστά.
  Στις  εκλογές δε του Ιουνίου του 2012 στον Δήμο Μεγαλόπολης έλαβε
   850 ψήφους
> Κινείται μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και προκειμένου να εγκαινιάσει νέα γραφεία, δεν παίρνει την έγκριση κανενός αφού δεν χρωστάει να απολογηθεί γι'αυτό  σε κανέναν, παρά μόνο στον Ελληνικό Λαό, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής και ο τελικός κριτής και στου οποίου την κρίση παραδίδουμε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης.
> Πληροφορούμε επίσης ότι το τελευταίο μόνο δεκαήμερο (εκτός από την Μεγαλόπολη) έχουν εγκαινιαστεί ανά την Ελλάδα πέντε επί πλέον γραφεία σε ισάριθμες πόλεις από τοπικούς συναγωνιστές.
> Αυτό δείχνει, ότι τον λαό δεν τον πτοούν ούτε οι περικοπές των κρατικών χρηματοδοτήσεων από το Κίνημά μας,ούτε διώξεις,ούτε οι φυλακίσεις ούτε οι σφαίρες και οι άνανδρες δολοφονίες.
> Τέλος η επιτροπή πυρήνων Μεγαλόπολης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά πρός κάθε κατεύθυνση (αλλά κυρίως πρός τους συμπολίτες της Επαρχίας μας),ότι θα δράσουμε απολύτως νόμιμα, στην προσπάθειά μας να διαδώσουμε τις ιδέες μας,θεωρώντας ότι η σημερινή Δημοκρατία θα μας το επιτρέψει,αφού υποτίθεται, ότι  μέσα σε αυτήν, μπορούμε να τις κυκλοφορούμε ελεύθερα.
> Καλούμε τον Ελληνικό Λαό να κλείσει τα αυτιά του στα κηρύγματα μίσους και διχασμού, αφού σε όποιο κόμμα και να ανήκει σήμερα, δεν έχει τίποτε να μοιράσει μεταξύ του, ή και να χάσει, παρά μόνο τα ....δεσμά του. Φιλοδοξούμε με τις μικρές μας δυνάμεις  να αποτελέσουμε για την περιοχή σύμβολο ενότητας.  Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας,αυτούς  οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας την αγωνία για το μέλλον της Πατρίδας μας, να πυκνώσουν τις γραμμές του μοναδικού Εθνικιστικού Κινήματος της Χώρας,του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, σε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα,από τον οποίο φιλοδοξούμε να προκύψει μία Εθνική ηγεσία.

Με τιμή
Πυρήνες Μεγαλόπολης
Του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε το ψήφισμα στο kafeneio.megalopolis


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΡΟΒΙΑ...ΤΑ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΤΛ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..ΑΣΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΑΠΟΚΗΡΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ; ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ...