Ύμνοι και κάλαντα από μαθητές στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης (vid)

Ύμνοι και κάλαντα από μαθητές στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης (vid)

Δεκέμβριος 22, 2015 - 18:44
1 σχόλια

Τους διαβιούντες του Δεκάζειου Γηροκομείου Τρίπολης, επισκέφθηκαν οι μαθητές από το 2ο Δημοτικό της Τρίπολης. Η επίσκεψη έγινε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου το πρωί, με φωνές χαρούμενες και κάλαντα να κατακλύζουν το γηροκομείο με χρώμα εορταστικό, φέρνοντας στις ψυχές των γερόντων χαρά και γαλήνη.

Μέρες αγάπης και οικογένειας, μέρες θλίψης για εκείνους που έχουν τους δικούς τους μακριά... Μέρες λιγάκι θλιβερές για τους γέροντες, για εκείνους που ακόμα και ένα άγγιγμα στο χέρι έχει σημασία.. Γιατί είναι άγγιγμα που αγγίζει την καρδιά τους.

Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τους δασκάλους, έδωσαν χαρά στους διαβιούντες του Ιδρύματος αυτές τις γιορτινές μέρες.  

Η κυρία Μπρακουμάτσου εντεταλμένη Σύμβουλος , υποδέχθηκε τους μικρούς μαθητές οι οποίοι γέμισαν χαρά τις καρδιές των ηλικιωμένων.

Συγκινητική ήταν η χαρά των γερόντων που άκουγαν τα τραγούδια και χειροκροτούσαν, δείχνοντας ότι το περίμεναν πώς και πώς μία τέτοια μέρα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Kάλαντα από μαθητές στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης (vid)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Έστω και λίγο αν κατάλαβαν τα παιδιά πόσο χρώμα και χαρά έδωσαν, πήραν ένα μάθημα, που δεν περνιέται ούτε με χίλιες ώρες θεωρητικής διδασκαλίας. Πολλά μπράβο!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.