Τζιούμης: Θέλουμε μια Τρίπολη πιο φιλική για τα Άτομα με Αναπηρία (pics)

Τζιούμης: Θέλουμε μια Τρίπολη πιο φιλική για τα Άτομα με Αναπηρία (pics)

Μάιος 16, 2023 - 15:45
40 σχόλια

Αυτοψία για εργασίες που εξελίσσονται στην προέκταση του πεζοδρόμου στην οδό «Δεληγιάννη» πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης (16/5/2023) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Τα έργα αφορούν παρεμβάσεις επί του πεζοδρόμου, ράμπες ΑμεΑ, κατασκευή όδευσης τυφλών, νέο πεζοδρόμιο και φρεάτια ομβρίων υδάτων.

Ο κ. Τζιούμης σημείωσε σε δηλώσεις του: «Τα ζητήματα προσβασιμότητας αποτελούν προτεραιότητα για τη δημοτική μας αρχή.
Ακούμε τα άτομα με αναπηρία, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και προχωράμε σε έργα.
Στόχος μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών, με προτεραιότητα στους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης.

Η Τρίπολη πρέπει να γίνει μια πιο φιλική πόλη για τα ΑμεΑ. Αυτό θέλουμε κι αυτό κάνουμε πράξη. Εξαντλούμε κάθε δυνατότητα που έχουμε για να πετύχουμε αυτό το σκοπό.»

Ειδήσεις: 

40 Σχόλια

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΙΧ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΕΩΣ. ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΗΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΥΦΛΟ Η ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΕ ΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ. ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ !!!! ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 100 ΤΑ 100, ΜΟΝΟ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 100

18:14 Όσους τσιμεντόλιθους και να μας δείξεις, δεν ψηφίζουμε τζιούμη, που να χτυπιέσαι. Τι δεν καταλαβαίνεις? Πω ρε φίλε.. Η στρατηγική σου παρα είναι πανάρχαια και δεν πιάνει, δεν πείθεις κανέναν.

Φιλικότατη η Τρίπολη για τα ΑμεΑ κ. Τζιούμη. Ειδικά στο νέο πεζοδρόμιο στην ΒΑ γωνία πίσω τον Αγ. Βασίλη χρειάζεσαι 4Χ4 να ανέβεις στην ράμπα.

Πλατεία Αγίου Βασιλείου,ότι πρέπει για Αμεα τρία προς τέσσερα τα τελευταία χρόνια,απροσπέλαστη!(;)

Δήμαρχε μας δουλεύεις; Πες μας ειλικρινά γιατί προκαλείς την κοινή γνώμη! Στα έγραψαν πιο πάνω ωραία , γιατί παρκάρουν στην Άρεως μέσα στα πάρκα; Γιατί οι μπάρες στον προφήτη ηλια είναι σηκωμένες μόνιμα γιατί μας δουλεύεις ; Απάντησε μου εσυ η η παρά φωνια σου εδώ μέσα

Είναι θράσος να δηλώνει ο κ δήμαρχος ότι η προσβασιμότητα είναι προτεραιότητα του. Αν σιωπούσε και δεν προκαλούσε θα ήταν πιο ανεκτό. Μηδέν παίρνει και είχε άπλετο χρόνο και τρόπο αν ήθελε στις καραντίνες να βελτιώσει την κατάσταση. Αλλά πού... Αλλά θα μου πείτε, αυτός τις προάλλες μας μίλαγε για ψηφιακό δήμο και εκσυγχρονισμό και ιστοσελίδες για τον δημότη, που είμαστε ο τελευταίος δήμος στην χώρα.. σιγά μην σεβαστεί τα αμεα που όλοι οι πεζόδρομοι είναι εχθρικοί ακόμη και για απλούς πολίτες χωρίς ειδικές ανάγκες. Κατά άλλα κάνει το άσπρο μαύρο και στα παράπονα δεν απαντά και αδιαφορεί

19:28 ειδικά το παρκάρισμα των αυτοκινήτων κάτω από τα δέντρα του πάρκου της Άρεως, είναι ο ορισμός της υποκρισίας της δημοτικής αρχής. Και έχει το θράσος να μιλάει για έργα. Καταστρέφεται το καλλίτερο κομμάτι της Τρίπολης και σφιράει αδιάφορα ο δήμαρχος.

Τι λέει εκεί ο άνθρωπος, ότι του κατέβει. Τράβα φτιάξε το πεζοδρόμιο μπροστά από την Πειραιώς, πήγαινε φτιάξε το πεζοδρόιμιο και το γώνιασμα μπροστα από το φαρμακείο της Σαββάκη και άσε τις μπαρούφες. Όλα μισά τα έχεις αφήσει. Βάλε εκεί τον ερωτίλο να δουλέψει λιγάκι. Αντε πια. Νισάφι

Η πόλη είναι αδιάβατη για όλους και φυσικά ακόμη χειρότερα για τα αμεα. Απόλυτη αδιαφορία των δημοτικών αρχόντων. Ζούμε όλοι καθημερινά την ασυδοσία και αναρχία. Αντιδήμαρχος παρκάρει όπου βρει.... Μαγαζάτορες παρκάρουν πάνω σε πεζόδρομους δίπλα στα μαγαζιά τους. Η τεχνική υπηρεσία φτιάχνουν πεζοδρόμια τσουλήθρες με παράνομη κλίση για ιδιωτικά πάρκιν και ενώ διαμαρτυρόμασταν την ώρα του έργου, αυτοί μας έγραφαν και συνέχιζαν απτόητοι, όπως στο δρόμο που μένει ο δήμαρχος... Δυστυχώς δεν υπάρχει ευαισθησία και πρόνοια για τον δημότη. Ούτε ίχνος. Μόνο να προκαλούν φωτογραφιζόμενοι ξέρουν.

Όσο για την Άρεως και τα πάρκα, δεν είναι μόνο το παρκάρισμα πίσω από το σαλέ. Είναι και το άθλιο σιδερένιο κουβούκλιο αποθήκη μπροστά από το μνημείο των αρχιερέων όλο το χρόνο. Είναι και οι παράνομοι ντενεκέδες δήθεν γλάστρες επάνω στην πλατεία για παράνομη περίφραξη. Είναι τα παρκαρισμένα στην βρύση στον Προφήτη Ηλία. Είναι οι τσουροπωλητές όλο το χρόνο στη μέση της πλατείας, είναι οι λίγδες, τα καγκουράμαξα για άκουσον άκουσον «μηχανοκίνητο αθλητισμό»

Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει τελειώσει ούτε ένα έργο. Με την πλατεία τι γίνεται Δήμαρχε? Αντε ξεκινήσανε τα πανηγύρια και οι γουρνοπούλες. Αντε στο Πικέρνι πάρε το ασκέρι σου πάρε και το αηδόνι της Ανατολής και τραβάτε να δείτε τα χάλια σας. Εκελίνα τα ηλεκτρικά ποδήλατα πότε θα τα φέρεις ρε γέρο?

κωστακη τι θα γινει με το κολυμβητηριο επιτελους? ακομα δεν εχει ξεκινησει τπτ ,μας δουλευεις κανονικα εεε

ελα βρε αμάνικε θα τελειώσει ποτέ η εθνομαρτύρων? Μισές δουλειές και γυροβολιές στους γάμους και στα πανηγύρια, εκείνο το αηδόνι ειδικά το τερμάτισε.

Για τα κλαρίνα είναι οι τύποι! Άκουσε κλαρίνο ο ερωτίλος και δεν κατέβαινε με τίποτα. Ο ερωτίλος! Δεν βλέπει τα χάλια του!

Ο τωρινός δήμαρχος σας φταίει ρε νούμερα που η πόλη είναι αφιλόξενη για τα ΑμεΑ; Αυτός την έφτιαξε έτσι; Έτσι τη βρήκε και προσπαθεί μέσα σε 4 χρόνια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Ο προηγούμενος είχε 5 χρόνια να κάνει δουλειά και δεν έκανε τίποτα κι αυτός που πάει τώρα να συμμορφώσει το δήμο σας ξινίζει; Νούμερα ε νούμερα

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΦΛΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΦΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ; ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΛΛΟΥ.

Δήμαρχε και στους κατειλημένους και ανύπαρκτους πεζοδρόμους της Πετρνού δεν υπάρχει ούτε διέλευση ούτε διάβαση τυφλών. Αλλα εκεί ...........συμφέροντα και φιλαράκια δεν σε αφήνουν.

11:01 Βρε τσοπάνε βρε γίδι, σου γράφει ο άλλος από πάνω να φτιάξει τα πεζοδρόμια μπροστά στην Τράπεζα πειραιώς και στο Φαρμακείο. Οι προηγούμενοι σου φταίνε. Αυτός τα ξήλωσε και μένουν ξηλωμένα ένα χρόνο. Για οιο νοιάξιμο μιλάει ο κ. Δήμαρχος. Φτιάχτετα ρε!!!!!!!!!!! Αρκετά με τα ψέμματά σας και τα τσάμικα!

10:17 ειναι πολύ καψούρης τον τελευταίο καιρό ο Ερωτίλος παρακαλώ μην τον ενοχλείται.

Έτσι και αλλιώς κρυμμένα τα έχουμε τα άτομα με αναπηρία στην πόλη αυτή, δεν είδα και καμιά δράση της προκοπής. Οι δομές για ΑΜΕΑ είναι ξεχασμένες απ' όλους μας. Ούτε ξέρουμε που είναι τα σχολεία των παιδιών αυτών. Όσο για τα πεζοδρόμια, πιο εύκολα θα σπάσουν κανένα πόδι και όσοι απομεινάρια και μετά να δείτε κινητικά προβλήματα που θα έχει η πόλη.

11:01 κοροϊδεύεις ρε παρά τραγουδο με αυτά που λες; Απαντα με επιχειρήματα και σταματά να βρίζεις τον κόσμο.Πήγαινε αύριο με αυτόν που έχεις για δήμαρχο γιατί δήμαρχος είσαι εσυ στον Μεξικανό να προσκυνήσεις

11:01 να μας πεις για το κολυμβητήριο πονηρέ που ήταν πάντα ανοιχτό και το έκλεισε ο τζούμης. να πεις για το κουβούκλιο στο πάρκο που επέτρεψε ο τζούμης. να πεις για τα παρτέρια στη μέση της άρεως του καφε στο πάρκο που τα κόλλησαν πάνω στη γραμμή αμεα παρανομα και χωρίς άδεια. άντε γιατί μας νομίζεις ηλίθιους οπως είστε εσείς στη δημαρχία. η απαράδεκτη μούγκα και απάθεια του τζούμη σε καθε παρανομία κ η άρνηση να φωνάξει τα στρουμφάκια να γραψουν δεν έχει προηγούμενο στην πόλη. κανείς άλλος δήμαρχος δεν είχε τέτοια αντίδραση να εισακούσει παραπονα δημοτών. που θα μας βρίσεις κι αποπάνω.

Έχουν βρει λύση για τις οδεύσεις τυφλών οι υποκριτές. Τις κάνουν στη μέση του πεζόδρομου. Να μην μπορεί ένας τυφλός να περπατήσει με ασφάλεια στην άκρη του δρόμου, αλλά να πηγαίνει εκτεθειμένος στη μέση του πεζόδρομου. Να κάνει παρέλαση να τον βλέπουμε όλοι, για να μη χαλάσει η κονόμα των καφετζήδων. Υποκρισία και καπηλεία των αμεα λέγεται αυτό δήμαρχε και όχι πόλη φιλική στα αμεα. Κανέναν δεν αφουγκράζεσθε και κανέναν δεν ακούτε, παρά μόνο τον συμβουλάτορα που σας βάζει να εκτίθεστε με προκλητικές φωτογραφίσεις. Λίγη σοβαρότητα και σεμνότητα δεν θα έβλαπτε... κορδώνεστε για 5 μέτρα όδευσης

Παρά τραγουδο η δήμαρχε δεν απαντάτε Ε;Τόσα επιχειρήματα και ερωτήματα από τους πολίτες πιο πάνω αλλά απάντηση μηδέν Ε;Να βρίσεις ξέρεις παράσιτο να απαντήσεις δεν ξέρεις Ε; Βασικά δε σε νοιάζει.Παράνομα όσα λένε μέσα στο πάρκο; Εσυ βλέπεις τις ψήφους που θα σου δώσουν.Φιλική πόλη για ΑΜΕΑ δήμαρχε αλλά οι καρέκλες πάνω στη συνάμα η για τυφλούς; Ψήφους από καφέ.Άντε και να κάνατε στραβά μάτια εκεί αλλα να προσφέρατε κάτι εσείς ούτε το ένα ούτε το άλλο κάνατε

τα πεζοδρόμια μπροστά από ην Πειραιώς και το μεγάλο καφενείο θα τα φτιάξεις ωρε τζιούμη; η περιμένεις πότε θα αξιωθεί ο ερωτίλος να δουλέψει; Oξω ρε!!!!! ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ!

Γελάμε μαζί σας παπαγαλάκια. Όσα πεζοδρόμια έφτιαξε ο Τζιούμης δεν είχαν γίνει ποτέ. Γιαυτό θα πάρει 60%. Υπομονή άλλα 5 χρόνια για μεροκαματάκι παιδάκια.

7¨54 παρακεντέ, σε βλέπω σύντομα να βόσκεις πρόβατα στην Γορτυνία.

πολλά τα ερωτήματα από τους συμπολίτες....απαντήσεις μηδέν.. μόνο ότι θα πάρει 60% ο Τζιούμης... αν έχετε απαντήσεις καλό θα είναι να τις καταθέσετε. Γενικά όμως η πόλη μας είναι χάλια τα τελευταία χρόνια. Προσπάθεια κάνετε αλλά ή τα χαλάτε ή τα κάνετε χειρότερα ή δεν παραδίδετε καθόλου τα έργα. Άρα σαν αποτέλεσμα είστε μηδέν...

Οι ΑΜΕΑ χουν δικαίωμα να δουν σινεμά;;; Δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτό.. έχουν δικαίωμα να πάνε στην λαϊκή αγορά ;; Δεν υπάρχει πρόσβαση.. έχουν δικαίωμα να πάνε στον ΟΤΕ;; Δεν υπάρχει πρόσβαση... Άρα είστε απλά υποκριτές.. κεντρικοί δρόμοι και δεν είναι προσβάσιμοι από ΑΜΕΑ. Δεν μιλάω για τα στενά..

Εδώ δεν μπορούν να περπατήσουν οι υγιείς οι ΑΜΕΑ θα περπατήσουν; Μία πόλη ντροπή και αίσχος. 20 χρόνια που είμαι στην Τρίπολη οι ίδιες φάτσες. Δεν βαρεθήκατε πια; Εδώ αντί να κάνει απολογισμό ο Τζιούμης έκανε προγραμματισμό για την επόμενη 5ετία. Τί να πεις; Ίσως όμως αυτό μας αξίζει Η απογοήτευση μεγάλη αλλά έχει δίκιο ο κυριος που λέει ότι θα ξαναβγεί διότι δεν έχει αντίπαλο. Κρίμα για την πόλη δεν ενδιαφέρεται κανείς

όχι μόνο δεν θα ξαναβγεί, αλλά δεν πρόκειται να βγει περίπατο στην πόλη. Τα αίσχη αυτής της δημοτικής αρχής είναι ανομολόγητα. Μόνο για εργολαβίες νοιάζονται.

Φτιάχνοντας δέκα μέτρα για ΑΜΕΑ και διαφημίζοντας το σαν σημαντικό νέο.... Δεν καταφέρνεις να δείξεις έργο..το αντίθετο μάλιστα, λαμβάνεις μόνο χλευασμό από τους πολίτες. Ξέρουμε που κατοικούμε.. βλέπουμε τι κάνετε και πως το κάνετε..

16.54 ναι, θέλω εγώ. Έλα αν τολμάς, κότα, να εμφανιστείς και δημόσια επιτέλους ποντικέ των υπονόμων, να δούμε όλοι την ομορφάδα σου και ποιος διοικεί την πόλη

17:48 Κατά πρώτον δεν υπάρχει σχόλιο 16:54. Ούτε πού απαντάτε δεν ξέρετε άσχετοι από την πολλή σας τη μανούρα να την πείτε ο ένας στον άλλο. Κατά δεύτερον απ' ό,τι βλέπω κι εσύ ανώνυμος είσαι όπως και το ντουγάνι στο οποίο απευθύνεσαι κι όπως όλα τα ντουγάνια που γράφετε εδώ μέσα. Εσύ που δεν είσαι κότα αλλά άλλου είδους πουλερικό πότε θα εμφανιστείς δημόσια ποντικέ των υπονόμων να δούμε και τη δική σου ομορφάδα; Ή μήπως δεν βλέπεσαι και σκιαχτούμε; Σούργελα όλα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.