Τζιούμης: Συγκίνηση και αναμνήσεις από την ταινία για τον Παναρκαδικό

Τζιούμης: Συγκίνηση και αναμνήσεις από την ταινία για τον Παναρκαδικό

Φεβρουάριος 26, 2019 - 11:50
1 σχόλια

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης που έδωσε το παρών στην προβολή της ταινίας "Μια πόλη...μια φανέλα" που ήταν αφιερωμένη στον ιστορικό Παναρκαδικό μέσω facebook έδωσε τα συγχαρητήρια του στην Κατερίνα Σιάμπου τονίζοντας την συγκίνηση αλλά και τις παιδικές αναμνήσεις που ξύπνησε η ταινία αυτή.

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Έτσι κι αλλιώς, δεν έχει άλλες αναμνήσεις ούτε άλλες δραστηριότητες ο κύριος Τζούμης. Ποτέ του δεν εμφανίστηκε σε καμία εκδήλωση και σε καμία άλλη πρωτοβουλία στην πόλη, πλην κάποιων αθλητικών. Ποτέ δεν συμμετείχε ενεργά σε καμία ομάδα, σύλλογο, σωματείο, ποτέ δεν πρόσφερε τίποτα στα κοινά. Ούτε στο παρελθόν ούτε και τώρα. Άχρωμος, άγευστος και άοσμος, δεν έχει την παραμικρή παρουσία σε τίποτε κοινωνικό, πολιτιστικό, επιχειρηματικό ή άλλο κοινωφελές πεδίο του δημοτικού βίου. Ανύπαρκτος, αδιάφορος, αμίλητος, δεν έδωσε τίποτα ποτέ στην μικρή μας κοινωνία. Και θέλει να γίνει δήμαρχος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.