Τζιούμης: Η ανυπαρξία σας δεν κρύβεται κ. Δήμαρχε

Τζιούμης: Η ανυπαρξία σας δεν κρύβεται κ. Δήμαρχε

Σεπτέμβριος 15, 2018 - 13:42
11 σχόλια

Με ένα καυστικό σχόλιο στα social media ο Κώστας Τζιούμης σχολιάζει την χθεσινή παρουσίαση έργου ύδρευσης της Μανθύερας από τον Δημήτρη Παυλή στα ΜΜΕ

Ο κ Παυλής, αφού για τέσσερα ολόκληρα χρόνια εγκατάλειψε πλήρως τα χωριά μας, όπως βέβαια και την πόλη, εμφανίστηκε χθες να παρουσιάζει στα ΜΜΕ ένα απλό έργο, 1000 μέτρα σωλήνες ύδρευσης, στο χωριό Μανθυρέα.

Βέβαια, για τη Μανθυρέα είναι πολύ σημαντική αυτή η παρέμβαση, θα έπρεπε όμως, αυτή, όπως και δεκάδες άλλες παρεμβάσεις να έχουν γίνει στα χωριά μας, αφού οι κάτοικοι πληρώνουν κανονικά τη ΔΕΥΑΤ,αυτά τα τέσσερα χρόνια που είστε στη διοίκηση κ. Παυλή.

Δυστυχώς όμως αφήσατε για τέσσερα χρόνια τα χωριά στη μοίρα τους και νομίζετε τώρα, το τελευταίο εξάμηνο της παρουσίας στα δημοτικά δρώμενα,ότι με παλαιοκομματικές τακτικές θα κοροϊδέψετε τους πολίτες. Δυστυχώς για εσάς όμως κ. Παυλή, οι πολίτες έχουν καταγράψει την πλήρη ανυπαρξία σας και έχουν πλήρως συνειδητοποιήσει ότι η θητεία σας ήταν μία χαμένη θητεία για το δήμο.


11 Σχόλια

ΑΔΕΡΦΟΥΛΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΣΕΚΑΠ ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.

Ότι και να λέτε παπγαλάκια ο Τζιούμης είναι ο επόμενος δήμαρχος άνετα Ο μόνος σοβαρός,που δεν χρωστάει κιόλας

Γεια σου Κωστα μιας και ξύπνησες, ήρθε η ωρα να ξανακοιμηθείς. Το 2023 ειναι κοντά σου.

Επειδή γίνεται λόγος για σοβαρή υποψηφιότητα θυμίζω την περίπτωση του Δήμου Ζαχάρως όπου εκλέγεται και επανεκλέγεται παρά τις καθαιρέσεις του για πάσης φύσεως καταδίκες ένα *** ονόματι Πανταζής Χρονόπουλος. Φανταστείτε λοιπόν να μιλάει κάποιος εκεί για σοβαρή πρόταση και θυμηθείτε τους τελευταίους δημάρχους της Τρίπολης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.