Τζιούμης: Χτίζουμε έτσι ώστε να γίνει η Τρίπολη προορισμός για τα Χριστούγεννα - Η πόλη είναι πλημμυρισμένη από κόσμο (vid)

Τζιούμης: Χτίζουμε έτσι ώστε να γίνει η Τρίπολη προορισμός για τα Χριστούγεννα - Η πόλη είναι πλημμυρισμένη από κόσμο (vid)

Δεκέμβριος 31, 2023 - 16:06
18 σχόλια

Τις ευχές του για το νέο έτος έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Ειδικότερα, τόνισε: «Αποχαιρετούμε σήμερα το 2023, μια χρονιά που είχε αρκετές δυσκολίες, αλλά και μία χρονιά που έγιναν στον δήμο μας αρκετά πράγματα. Αναμένουμε το 2024 με αισιοδοξία και ελπίδα, ελπίζοντας ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά, μια χρονιά ειρηνική, αλλά και με μία χρονιά με πρόοδο και ανάπτυξη για τον δήμο μας.

Εμείς ξεκινάμε από αύριο τη νέα μας θητεία, δεσμευόμενοι ότι θα δουλέψουμε, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε και την καθημερινότητα να βελτιώσουμε και τον τόπο μας να τον οδηγήσουμε, στην προκοπή, την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη.

Η πόλη μας έχει πλημμυρίσει από κόσμο, τα εύσημα είναι πολλά για το στολισμό και τις εκδηλώσεις.

Χτίζουμε σιγά σιγά αυτό που έχουμε πει, να γίνει η Τρίπολη προορισμός για τα Χριστούγεννα. Η πόλη είναι πλημμυρισμένη από κόσμο σε καθημερινή βάση. Έχει διαφημιστεί η πόλη μας από τα ΜΜΕ και τα social media σε όλη την Ελλάδα.

Η περιοχή μας είναι εξαιρετικά όμορφη, έχει φυσική ομορφιά, ιστορία, πολιτισμό, εξαιρετικά προϊόντα και αδικείται να μην είναι στον τουριστικό χάρτη.

Αν συνεχιστεί η ίδια προσπάθεια, από τον Δήμο, τους θεσμικούς φορείς τους πολίτες, τους επιχειρηματίες, η περιοχή μας μπορεί να γίνει προορισμός. Όσοι έρχονται, μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Εύχομαι προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία, ψηφιακή ηρεμία, για τον καθένα και την καθεμία και τα όνειρα, οι ελπίδες και οι στόχοι να γίνουν πραγματικότητα για τον κάθε άνθρωπο.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

Προορισμός με το 1/3 της πλατείας Άρεως; Τα υπόλοιπα 2/3 συν τα πάρκα θα γίνουν πάρκινγκ;

Και εσύ τι ακριβώς έκανες ρε Τζιούμη. Ας μην ήταν ο καιρός και η ημέρα που έπεσαν τα Χριστούγεννα για να γίνει 5ήμερο και για πολλούς να συνδυάζουν και την πρωτοχρονιά και θα σου έλεγα εγώ τι θα γινόταν από κόσμο. Τα προηγούμενα χρόνια μας έλεγες ότι δεν έρχεται κόσμος γιατί δεν υπάρχουν ξενοδοχεία τώρα βρέθηκαν. Καλή Χρονιά και λιγότερα ψέματα .

Αχ βρε φωτογραφικέ φακε, πόση αλήθεια λες, όταν παγώνεις πρόσωπα, γκριμάτσες και συναισθήματα.

11:54 Αχ εσύ βρε μεγάλε και τρανέ φυσιογνωμιστή πόσα ξέρεις. Φαντάζομαι ότι μέσα σε όλα αυτά που ξέρεις, θα είναι και το ότι θα είσαι και πάλι στην αντιπολίτευση. Μέχρι το 2028. Και μετά βλέπουμε για πόσο ακόμα. Μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα

@23.36 Εσύ ρε Μήτρο καθόσουν και τους σκάναρες έναν-έναν και είδες ότι ήταν μόνο ντόπιοι; Εγώ πάλι που δεν έχω την ...τεχνογνωσία και την καθαρή ματιά τη δική σου θα σου πω ότι είχαν έρθει από Άργος, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Σπάρτη και Γύθειο. Ιδίως από τις δύο τελευταίες πόλεις το γνωρίζω πολύ καλύτερα, γιατί έχω πολλούς συγγενείς και φίλους. Και μάλιστα είχαν κλείσει δωμάτια και στο ALEX (και όχι μόνο). Δεν ήρθαν αυθημερόν δηλαδή. Μάλλον όμως το δικό μου σκάνερ θα ήταν χαλασμένο. όχι όπως το δικό σου το τλελευταίας τεχνολογίας. Α, το άλλο στο είπα; Μπανάνα

Κύριε Τζιούμη θέλουμε κάμποσα παγκάκια να βάλετε στις πλατείες μας. Εκτός κι αν ισχύει αυτό που ακούσαμε εκείνο το καλοκαίρι με το φορτηγό που γλίτωσε την κλήση στην Άρεως, που επικαλέστηκαν ότι δεν είναι πλατεία στα σχέδια, αλλά πεζόδρομος ή δρόμος. Οι κυβόλιθοι δεν είναι παγκάκια, εκτός αν ισχύει ξαναλέω ότι δεν έχουν δηλωθεί στα τεχνικά σχεδιαγράμματα του δήμου από μηχανικό σαν πλατείες, οπότε για αυτό ούτε φυτεύονται τα απαραίτητα δέντρα ανά τ.μ. ενώ δεν υπάρχουν και παγκάκια να καθόμαστε.

Συγουρα από τις 8 του μηνός θα πέσει πείνα γιατί τελείωσαν τα λεφτά αρκετά δούλεψαν τα καφέ τώρα μέσα τούφα και πάπλωμα και ξερό ψωμί

Δυστυχώς την μπανάνα την τρώει η πόλη 4 χρόνια τώρα και πολύ φοβάμαι ότι θα την τρώει και τα επόμενα 5. Αν ο Δήμαρχος είναι ευχαριστημένος με 500 τουρίστες τότε λάθος δρόμο έχει πάρει η πόλη. Στόχος μας είναι τα Τρίκαλα, όχι το Γύθειο, η Σπάρτη, το Άργος, η Κόρινθος, η Καλαμάτα. Αν κάποιος δεν μπορεί να πουλήσει σαν χειμερινό προορισμό την Τρίπολη τα Χριστούγεννα, με αυτό το τεράστιο πεδίο που του δίνει η πλ. Άρεως έως το Πνευματικό κέντρο και ως το Μαλλιαροπούλειο, τότε το πρόβλημα το έχει αυτός και όχι η πόλη. Δήμαρχε βάλε νέα μυαλά στο παιχνίδι και ξεκόλλα από τους αυλοκόλακες.

14:21 Τα παγκάκια του Γιάγκου του επονομαζόμενου και "μπανάνα" εδώ και χρόνια σε Πετρινού και Άρεως δεν σας ξινίζουν καλέ; Μόνο αυτά του Τζιούμη στην Αγίου Βασιλείου είναι το ζόρι και το πρόβλημά σας; Γιατί δεν είδα να παραπονιέστε για τα παγκάκια εκτός αυτών της κεντρικής πλατείας. Και σαν τι παγκάκια θα ήθελε ακριβώς ο μεταξωτός και εκλεκτικός πισινός σας; Μήπως ξύλινα με πλάτη για να μπορούν να κάθονται άνετα με τα πόδια τους πάνω οι γύφτοι και οι κάθε λογής άπλυτοι και μετά να πρέπει να πάω εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος και να καθίσουμε πάνω και να μην ξέρουμε τι αρρώστια θα κολλήσουμε;

Κύριε δήμαρχε, παρακαλώ να μας ενημερώσετε πόσοι από τον κόσμο που πλημμύρισε την Τρίπολη όπως λέτε επισκέφθηκαν το αποκαλούμενο «ψηφιακό μουσείο» στην πλατεία Πετρινού; Ήταν ανοικτό τώρα στις εορτές που ήρθαν οι επισκέπτες; Επίσης, κύριε δήμαρχε, θα ήθελα να μας ενημερώσετε ποιες ημέρες και ώρες λειτουργεί το μουσείο ώστε να το επισκεφθούμε και εμείς. Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά ωράριο λειτουργίας ούτε καμία άλλη πληροφορία. Μήπως θα μπορούσε το πόρταλ να κάνει ένα ρεπορτάζ και να μας ενημερώσει σχετικά; Ευχαριστώ και καλή χρονιά!

Το ότι την πόλη την επισκέφτηκε πολύς ξένος κόσμος το επιβεβαιώνουν οι επιχειρήσεις που είδαν την διαφορά, συνέχισε έτσι Δήμαρχε με συνεχείς δράσεις και άσε τους μοναχοφαιδες στην μιζέρια τους... Συνέχεια της απόκριες που από πέρσι το σκηνικό άλλαξε και πάμε για άλλα.... Θέλει δουλειά πολύ η πόλη, αλλά είμαστε σε σωστό δρόμο, συνεχίζουμε έτσι...

Μήπως θέλετε να σας φέρει και θάλασσα ο Δήμαρχος και τι τους θέλετε τους πολλούς επισκέπτες για φασαρία λίγοι και καλοί

17:13 το σχόλιο δεν αναφερόταν στην αποκλειστική ευθύνη της παρούσας δημοτικής αρχής, αλλά στο ότι δεν έχει κάνει πολλά για να αλλάξει την προηγούμενη κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα η πόλη θυμίζει εργοτάξιο σε κάποιες γειτονιές. Εξάλλου αυτό στην Άρεως με το φορτηγό, ίσως είχε γίνει επί θητείας του προηγούμενου δημάρχου, οπότε το θέμα με τις μη-πλατείες είναι παλιό. Αν δεν ήσουν φανατικός θα το αντιλαμβανόσουν ότι τα σχόλια εδώ μέσα γίνονται και από πολίτες που στήριξαν τον Τζιούμη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.