Tyros Run 2022: Επέστρεψε και ήταν όλοι εκεί! (pics, vid)

Tyros Run 2022: Επέστρεψε και ήταν όλοι εκεί! (pics, vid)

Μάιος 16, 2022 - 20:33
1 σχόλια

Το Tyros Run 2022 που ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του George Marneris έπειτα από την διετή (αναγκαστική) αποχή από τον κορωνοϊό επέστρεψε με τον πιο εμφατικό τρόπο δείχνοντας πως αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του νομού μας.

Τόσο από θέμα συμμετοχών όσο και στο οργανωτικό σκέλος το Tyros Run 2022 πέτυχε τον στόχο του με το γραφικό χωριό της Νότιας Κυνουρίας να γίνεται το επίκεντρο του αθλητισμού το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου.

Πλήθος κόσμου, πάνω από 300 συμμετοχές, σειρά αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες για ένα τόσο ξεχωριστό event που δίνει την δυνατότητα σε όποιον συμμετέχει να συνδυάσει τον αθλητισμό με την διασκέδαση.

Οι φυσικές ομορφιές του Τυρού έδωσαν την δυνατότητα στους αθλητές να απολαύσουν τις κούρσες των 8 και των 16 χιλιομέτρων μέσα σε ένα μοναδικό τοπίο με το απόλυτο κοντράστ του βουνού με την θάλασσα.

Αθλητές και απλοί επισκέπτες από την Αρκαδία, την Λακωνία, την Μεσσηνία, την Αργολίδα και την Αττική κατέκλυσαν τον Τυρό νιώθοντας την κάθε στιγμή αυτού του διημέρου με τον πιο ξεχωριστό τρόπο που θα μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Το Tyros Run 2022 ήταν μια μεγάλη  αθλητική γιορτή και ένα ξεχωριστό ραντεβού για όλους όσους αγαπούν την φύση και τον αθλητισμό φεύγοντας γεμάτοι από εικόνες και συναισθήματα από το τον Τυρό.

* Φωτογραφίες και βίντεο από τους Nigel Copage, Tom and Sarah Bell, Carl and Ruth Dawson and Bene Cochon και το ArcadiaPortal.gr

Video: 

ArcadiaPortal.gr Με επιτυχία το Tyros Run 2022


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οσο ο Τυρος εχει Λαλουδακη και την παρεα και τον κοσμο που τον στηριζει η Κυνουρια θα ειναι παντα στο επίκεντρο των αθλητικών γεγονότων. Μπραβο Δημητρη συνεχισε και θα ανταμωσουμε στο Τριαθλο σε λιγο καιρο.Αυτο σημαινει Αγαπω και στηριζω τον τοπο μου και τους νεους μου.Αξιος Φιλε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.