Τσιρώνης: Δε μπορεί να συμβαίνει αυτό

Τσιρώνης: Δε μπορεί να συμβαίνει αυτό

Φεβρουάριος 12, 2015 - 21:18
14 σχόλια

Ο δήμαρχος Τρίπολης είχε παρουσιάσει άλλο σχέδιο στην μεταξύ τους συνάντηση

Αιφνιδιασμένος δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης από τις εικόνες ντροπής που κάνουν το γύρο της Ελλάδος με τα σκουπίδια στο Μαίναλο.

Ο αρμόδιος για το περιβάλλον υπουργός της κυβέρνησης μιλώντας, στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1, χαρακτήρισε αδιανόητη την εναπόθεση σκουπιδιών σε ΧΑΔΑ και επανέλαβε πολλές φορές, απορημένος, πως ο δήμαρχος Τρίπολης είχε παρουσιάσει άλλο σχέδιο στην μεταξύ τους συνάντηση πριν λίγες μέρες στην Αθήνα:

Εμάς μας είπε πως θα πάει τα σκουπίδια σε ΧΥΤΑ στο Μεγαβούνι. Θεωρώ αδιανόητο να μιλάμε για εναπόθεση σκουπιδιών σε ΧΑΔΑ. Οι εικόνες που βλέπω με σκουπίδια μέσα στο δάσος δεν είναι αποδεκτές. Θα επικοινωνήσω άμεσα, με το Δήμαρχο για να βρούμε μια λύση σε αυτό το θέμα

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Δηλαδή μόλις μάθαμε οτι η "διαχείριση" του Παυλή στο Μεγαβούνι είναι η σύγχρονη και εξελιγμένη μέθοδος του ΧΥΤΑ. Χωματερή είναι το σχέδιο του δημάρχου για τη διαχειριση των απορριμμάτων της Τρίπολης μέχρι να αναλάβει η τερνα. Μη χάσει κάνένα τόνο η ανάδοχος... Κι όλα αυτά στο δήμο Βαλτετσίου. Η Τρίπολη δημιουργεί σκουπίδια και τα διπλανά χωριά που κατα τύχη βρέθηκαν στο δήμο Τρίπολης, τα τρώνε. Ντροπή.

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΕΟ: ο Δήμαρχος είπε ΨΕΜΑΤΑ στον Υπουργό, υπουργέ να μη φλομώνει μόνο εμάς που τον ψηφίσαμε στο ψέμα να την δείτε και εσεις λίγο τη γλύκα ..... αλήθεια στη συνάντηση του Δήμαρχου με τον Υπουργό ήταν παρών και ο μεγαλοπαράγοντας Κώστας για τις απαραίτητες τεχνικές πληροφορίες, υψηλού πάντα επιπέδου? χα χα χα χα

ΣΤΟ EUROGROUP ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ. ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΙΣΕΜΠΛΟΥΜ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΑ. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ.

Ό Παυλής δεν έχει φραγμούς πουθενά , εκτός από τον κοσμάκη νομίζει ότι θα κοροιδέψει και τους υπουργούς...

Ο Υπουργός είπε:΄΄Οι εικόνες που βλέπω με σκουπίδια μέσα στο δάσος δεν είναι αποδεκτές΄΄.Μα οι εικονες είναι απο ήδη υπαρχοντα σκουπίδια που πετάνε εδώ και είκοσι χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής Λεβιδίου.Εαν η χωματερη κλεισει , να κλεισει για όλους.Εαν μεινει ανοιχτή να είναι ανοιχτη για όλους.

Αν δεν κάνω λάθος ο Δήμος Τρίπολης πήγε μια μικρή ποσότητα σκουπιδιών στην συγκεκριμένη περιοχή της προηγούμενες ημέρες. Επίσης δεν έχει καμία λογική αυτό που λες "για όλους". Η κάθε χωματερή έχει συγκεκριμένη δυναμικότητα.

υπουργε μου ασε τον μητσο να μας δειξει τι σημαινει αναπτυξη στο μαιναλο. μην μας το χαλας τωρα που αρχισε. σκι στα μπαζα θα κανουν τα παιδια μας και θα μαθουν πως να στριβουν γρηγορα να αποφυγουν στο σλαλομ τα μπουκαλια. ευγε μητσαρα παμε για χρυσο μεταλλιο

Δήμαρχε πήγαινε τα σκουπίδια στο Λεβίδι, βάλε και δυο κλούβες με ΜΑΤ για να τελειώνει το θέμα. Οι Λεβιδαίοι μετά από τόσα χρόνια που άφηναν τα σκουπίδια τους εκεί και απο τα γύρω χωριά τώρα μας λένε για NATURA . Και αν συνεχίσουν περισσότερο την κόντρα αδειασέ τα στην πλατεία στο Λεβίδι.

Η λυση υπηρχε στο τσεπακι απο τις εκλογες αλλα ποιος τολμουσε να την ξεστομισει ασε να βγουνε πρωτα και μετα βρισκουν το θαρρος καθαρες αντρικιες δουλειες δηλαδη

@Παύλος (χωρίς επαλήθευση) στις Παρ, 13/02/2015 - 12:37. Για να καταλάβω εισαι απο αυτους που θελουν να λειτουργεί η χωματερή ή οχι?Εισαι απο αυτους που ενδιαφερονται για την προστασια της φυσης και την natura του Μαιναλου ή όχι.Εαν θες την χωματερη ανοιχτή για λιγους δηλ. μονο για τους Λεβιδαίους τοτε ξεσκεπαζεις την λογικη των Λεβιδαιων,που στην ουσία φωναζουν δηθεν για το Μαιναλο και την natura αλλα κατα βαθος θελουν την χωματερη μονο για την παρτη τους.Μονο που είτε για την παρτη τους μεινει ,είτε για την Τριπολη σιγουρα έχει καποια χωριτικοτητα.Δεν νομιζω να γεμιζει και τα σκουπιδια να ξεχειλισουν στο δασος και στα χωραφια.ΤΟ ΜΟΝΟ σιγουρο ειναι οτι η οικολογικη καταστροφή επιτελειται εδω και 15 τουλαχιστον χρονια απο τους ιδιους τους Λεβιδαιους και τετοια σχολια μονο υποκρισια κρυβουν.Προσωπικα ειμαι υπερ του να κλεισει η χωματερη για όλους.Αλλιως να είναι ανοιχτη για όλους στις ποσοτητες παντα που μπορεί να δεχτεί.Να είμαστε δικαιοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.