Τσίπρας: Ο Κατρούγκαλος εκτός ψηφοδελτίων, ο Καραμανλής των Τεμπών εντός

Τσίπρας: Ο Κατρούγκαλος εκτός ψηφοδελτίων, ο Καραμανλής των Τεμπών εντός

Μάιος 19, 2023 - 11:35
0 σχόλια

Για «έλλειψη ενσυναίσθησης» κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, λίγο πριν την εκπνοή της προεκλογικής περίοδου. Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε εκ νέου τη θέση του περί «προσέγγισης των ανθρώπων που κάποτε παρασύρθηκαν και ψήφισαν Χρυσή Αυγή», σχολίασε την απομάκρυνση Κατρούγκαλου με «βέλη» κατά του Κωνσταντίνου Αχ. Καραμανλή, ενώ αναφορικά με τον δημόσιο διάλογο που έχει ανοίξει σε σχέση με την πρόσφατη δημόσια παρέμβαση του Διονύση Σαββόπουλου, τόνισε ότι ο ίδιος «μόνο θετικά έχει να σχολιάσει για τον Διονύση Σαββόπουλο».

Για την απόσυρση του Γιώργου Κατρούγκαλου από την εκλογική μάχη, ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ότι «πολιτική είσαι αναγκασμένος να παίρνεις και δυσάρεστες αποφάσεις, όταν εμφανίζεσαι με ένα συμβόλαιο να μην επιτρέπεις σε κανέναν να το αμφισβητήσει». Σημείωσε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «να δώσει ανάσες στη μεσαία τάξη», ενώ σχολίασε πως «ο Κατρούγκαλος που έκανε ένα λάθος έμεινε εκτός, ο Καραμανλής των Τεμπών όμως είναι εντός ψηφοδελτίων».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.