Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε για επταήμερη εργασία

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε για επταήμερη εργασία

Μάιος 12, 2019 - 18:05
13 σχόλια

Ο κ. Μητσοτάκης στη διακαναλική  ξεπέρασε  ακόμη και τον ίδιο τον εαυτό του.

Χαρακτήρισε τη 13η σύνταξη "ξεδιάντροπο προεκλογικό επίδομα". Και ενώ η σύνταξη αυτή θα είναι ΜΟΝΙΜΗ αρνήθηκε κατηγορηματικά να την εγγυηθεί.

Για άλλη μια φορά μίλησε περιφρονητικά για τα κοινωνικά επιδόματα ( επίδομα ανεργίας, επιδόματα αναπηρίας, οικογενειακά επιδόματα, κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης) τα συστατικά δηλαδή του κοινωνικού κράτους σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα, χαρακτηρίζοντάς τα ανακύκλωση της φτώχειας.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω από την ανατριχιαστική του θέση για το ξεπερασμένο οκτάωρο, δεσμεύθηκε και για επταήμερη εργασία, δεσμεύθηκε δηλαδή ότι θα γυρίσει τους εργαζόμενους στον 18ο αιώνα. 

Τελικά ένα πράγμα εγγυάται ο αρχηγός της ΝΔ. Την ισοπέδωση των πολλών εν ονόματι της απολυταρχίας και του πλουτισμού των ελίτ. Στις 26 του Μάη θα λάβει την απάντηση από τον ελληνικό λαό.

Δελτίο Τύπου


13 Σχόλια

Που είναι οι εργαζόμενοι για να απαντήσουν? που είναι οι συνδικαλιστές που κόπτονται για τον εργαζόμενο για να απαντήσουν? που είναι οι δημοσιογράφοι για να απαντήσουν? και οι συνταξιούχοι ακόμα που είναι για να απαντήσουν? Τα κόμματα που είναι -όπως λένε -υπέρ των εργαζόμενων που είναι για να απαντήσουν?(μην το κάνουν γαργάρα).Εκτός αν όλα είναι σημαδεμένη τράπουλα.........μήπως πρέπει να ξυπνήσουμε και να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν?

Δώσε εσύ επίδομα ψηφοφορίας στα τεμπελόσκυλα και άσε όσους εργάζονται στις έννοιες τους

Οι ψεύτες του Σύριζα σε λίγο θα μας πουν ότι ο Κυριάκος τρώει τα παιδάκια και βασανίζει τις γριούλες. Όχι αγαπητοί Συριζαίοι. Ο "Κούλης" δεν θα φέρει απλά το 7ήμερο εργασίας. Θα φέρει το 10ήμερο εργασίας. Θα είσαστε όλοι δεμένοι στην γαλέρα, θα σας γαργαλάνε τις πατούσες και μετά θα ...ξυπνήσετε. Πόσο πιο γελοίοι μπορούν να γίνουν στον Σύριζα; Με πρωθυπουργό τον Αλέκση τον ΣΚΑΦΑΤΟ προσπαθούν ακόμα να ταϊσουν σανό. Πολεμάει τις ελίτ από το κότερο ο Αλέκσακος. Βυθίσατε την χώρα με τα ψέματά σας και την ασχετοσύνη σας.

Ο "Κούλης" βέβαια δεν θα καθιερώσει το επταήμερο, απλά, σαν νεοφιλελεύθερος είναι υπέρ της πλήρους απελευθέρωσης των εργασιακών σχέσεων και της ελαχιστοποίησης της κρατικής παρέμβασης, κάτι που συμφέρει απολειστικά τους εργοδότες, δηλαδή τους ισχυρότερους. Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας αποτελείται από εργαζόμενους ή δυνητικά εργαζόμενους και οι εργοδότες είναι πολύ λιγότεροι, βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Μου φαίνεται ότι η ΝΔ (Μητσοτάκης) από την μια προεκλογική γκάφα πάει στην επόμενη. Είναι σαν να θέλει να δώσει τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Σαν στημένο παιχνίδι μυρίζει. They don't even try.

χαζοβιόλη εδώ ήμασταν και θυμόμαστε τις μειώσεις τις διαθεσιμότητες τις απολύσεις τους εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα με 300 ευρώ. εσύ που ήσουν;

Γιατί πιστεύετε ότι σας σερβίρουν; Γιατί δεν ψάχνετε να κατανοήσετε τι ακριβώς είπε ο Μητσοτάσκης; Είναι 13η σύνταξη αλήθεια το 300 ευρώ; Από που τα πήρε για τα δώσει προεκλογικά;

Δεν μπορείτε ούτε να κρυφτείτε. σας έχουν καταλάβει όλοι. κοιτάτε να πάρετε από τη φτωχολογιά και το ελάχιστο μεροκάματο για να αυγατίσετε τα κέρδη της πλουτοκρατίας. θα είστε πάλι δεύτεροι στις εκλογές.

εσείς οι γαλάζιοι πόσα δώσατε για 13η σύνταξη;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μία υπενθύμιση για πρασινομπλέ φιλελέδες και κόκκινους αμερικανοτσολιάδες που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να θυμούνται γιατί ο σοφός λαός λέει: ''Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα''. Ο εθνικός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς το 1936 καθιέρωσε το 8ωρο και κατήργησε την παιδική εργασία. Ψηφίστε πάλι τους ίδιους και τους ίδιους όλα αυτά τα χρόνια και θα μας πάνε πίσω στο ''ήλιο με ήλιο''

@AΛΕΧΙS O Γεωργιάδης κυκλοφορεί ελέυθερος,προσεχε τα οπίσθιά σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.