Τσίπρας: Είμαι εδώ για να δώσω το μήνυμα ότι το Μάτι δεν θα ξεχαστεί

Τσίπρας: Είμαι εδώ για να δώσω το μήνυμα ότι το Μάτι δεν θα ξεχαστεί

Σεπτέμβριος 04, 2018 - 12:13
9 σχόλια

Στο Μάτι βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει συνάντηση με επιτροπές κατοίκων οι οποίοι τον ενημερώνουν για τα ζητήματα που αποτελούν για τους ίδιους προτεραιότητες.

«Είμαι εδώ για να δώσω το μήνυμα ότι το Μάτι δεν θα ξεχαστεί μετά το πέρας της θλιβερής δημοσιότητας των πρώτων ημερών. Είναι ένα στοίχημα να αναγεννηθεί. Να προστατευτούν οι ιδιοκτήτες, οι κάτοικοι αλλά και να αντιμετωπιστούν χρόνιες στρεβλώσεις και παθογένειες στην περιοχή», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στους εκπροσώπους των κατοίκων.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Γεια σου Αλεξη. Αλήθεια, η φώτο με το μαύρο φόντο είναι υπονοούμενο;;;

Δεν φτάνει που εκείνο το βράδυ δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι είχε συμβεί ή έκαναν την πάπια, έχουν τα θράσος να μιλάνε κιόλας. Αφού δεν ντρέπονται, ότι και να πει κάποιος είναι λίγο. Η χειρότερη κυβέρνηση και ο χειρότερος πρωθυπουργός που έχει περάσει ποτέ από την χώρα.

Όταν είχε για πρότυπο τον Παπανδρέου (αφίσα του ΠΑΣΟΚ στο εφηβικό δωμάτιο του) τι περίμενες από αυτόν;

Μη ζορίζεστε άλλο... ετοιμαζόμαστε για την καλύτερη κυβέρνηση και τον καλύτερο πρωθυπουργό που θα δει αυτή η χώρα! Τέτοιος φιλελεύθερος πρωθυπουργός δεν θα έχει ξαναπεράσει,….. ούτε θα περάσει! ....:)

Πονάει η συλλογικότητα STOIXOS που διατείνεται ότι δεν είίναι καν Συριζα Αλέκση

Ο αυτοαποκαλούμενος Αριστερός πρωθυπουργός θα ξεχάσει το Μάτι, όπως ο σουβλακοφονιάς ξέχασε πριν δέκα χρόνια τους νεκρούς στα μέρη μας. Το πρόβλημα είναι ότι εμείς οι ίδιοι ξεχνάμε… απόδειξη αυτού θα έχουμε στο επόμενο Μάτι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.