Τσίπρας: Είχα πέσει από μικρός στη... μαρμίτα της αισιοδοξίας!

Τσίπρας: Είχα πέσει από μικρός στη... μαρμίτα της αισιοδοξίας!

Δεκέμβριος 22, 2016 - 17:18
1 σχόλια

Ο γλυκύτατος Οβελίξ, στο κόμικ «Αστερίξ», είχε πέσει στη μαρμίτα με τον μαγικό ζωμό του Πανοραμίξ όταν ήταν μικρός και γι' αυτό έχει πάντα υπεράνθρωπη δύναμη. Ο Πρωθυπουργός μας όταν ήταν μικρός έπεσε, κατά τα λεγόμενά του, στη μαρμίτα της... αισιοδοξίας, γεγονός που, σύμφωνα με τον ίδιο, εξηγεί το γιατί είναι μονίμως αισιόδοξος για τη διαπραγμάτευση.

Διάλογο με δημοσιογράφους είχε ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου, ανταλλάσσοντας ευχές ενόψει των Χριστουγέννων. Σε ερώτηση αν ο Πρωθυπουργός είναι αισιόδοξος για τη διαπραγμάτευση, η απάντησή του ήταν αποστομωτική:

Όπως ξέρετε, από μικρός είχα πέσει στη μαρμίτα της αισιοδοξίας.

Δεν το ξέραμε, αλλά να που το μάθαμε... Όσο για το που θα περάσει τις διακοπές του ο κ. Τσίπρας είπε ότι ίσως φύγει για ένα διήμερο, γιατί, την εποχή αυτή, έρχονται χριστουγεννιάτικα…ραβασάκια. «Η Ευρώπη είναι καλύτερη από πέρσι, υπό την έννοια ότι η χώρα μας δεν είναι μόνη», κατέληξε.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΣΤΗ ΜΑΡΜΙΤΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΡΥΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΑΝΙΟΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ;;;;;; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΞΕΡΕΤΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.