Τσιαμούλος σε Τζιούμη: Βάλτε φρένο - 9.000 ευρώ απευθείας ανάθεση για τη συντήρηση της ιστοσελίδας του Δήμου

Τσιαμούλος σε Τζιούμη: Βάλτε φρένο - 9.000 ευρώ απευθείας ανάθεση για τη συντήρηση της ιστοσελίδας του Δήμου

Φεβρουάριος 16, 2022 - 20:56
9 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου, ο κ. Νίκος Τσιαμούλος αναφέρθηκε στην απευθείας ανάθεση με υπογραφή δημάρχου με 9.000 ευρώ τον χρόνο για τη συντήρηση της ιστοσελίδας του Δήμου Τρίπολης, αλλά και για 5.500 ευρώ απευθείας ανάθεση της ΔΕΥΑΤ για την πληροφόρηση (ενημέρωση της ηλεκτρονικής πληρωμής)των καταναλωτών σε άλλους νομούς της Πελοποννήσου.

«Θα είμαι πάρα πολύ αυστηρός από εδώ και πέρα. Η ανάθεση είναι δική σας. τι γίνεται και ζούμε, με τόσες δυσκολίες και θέλουμε 9.000 ευρώ τον χρόνο να συντηρείται το site του Δήμου Τρίπολης. Ξέρω ότι ένα επαγγελματικό site δεν θέλει πάνω από 1.500 ευρώ τον χρόνο για συντήρηση..

Βάλτε ένα φρένο, για τη διαχείριση του Δήμου Τρίπολης.

Ο κ. Τζιούμης ρώτησε τον κ. Τσιαμούλο αν έχει υπόψη του πόσα πλήρωναν προηγούμενες δημοτικές αρχές για τη συντήρηση του site του Δήμου, και ο κ. Τσιαμούλος είπε ότι έχει βρει παλαιότερες αποφάσεις για 3.000 ευρώ και για 4.000 ευρώ. 

Θα μπορούσα να φέρω κάποιον από την Αθήνα για αυτή τη δουλειά, είπε ο κ. Τζιούμης, υπογραμμίζοντας ότι δεν γίνεται μόνο συντήρηση, αλλά και ενημέρωση για τις δράσεις του Δήμου....

«Τώρα κοροϊδευόμαστε», είπε ο κ. Τσιαμούλος.

Ο κ. Χατζόπουλος απάντησε ως προς τη διαφήμιση της ΔΕΥΑΤ σε άλλους νομούς, ότι ζουν στους άλλους νομούς της Πελοποννήσου Αρκάδες ιδιοκτήτες κατοικιών στην Τρίπολη.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Δήμαρχε εκεί που έχεις κάνει λάθος, να το παραδέχεσαι. 9.000€ για "συντήρηση" και ενημέρωση ιστοσελίδας; Συγγνώμη αλλά αυτό το ποσό είναι τελείως εξωπραγματικό. Εξωφρενικό. Ειδικά για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Εκτός αυτού η σελίδα αργεί πάρα πολύ να φορτώσει και ο σύνδεσμος της εταιρείας που έχει σχεδιάσει την ιστοσελίδα δεν οδηγεί πουθενά!!! Λυπάμαι αλλά η ιστοσελίδα του Δήμου δείχνει ερασιτεχνική σε πολλά σημεία. Το λογότυπο του Joomla στο tab της ιστοσελίδας αντί για το λογότυπο του Δήμου; Μην πω για τα υπόλοιπα.

Ρε παιδάκι 22.30 Βγαλτεαυτά που πληρώνετε στα ΜΜΕ κσαι μετά κρυφτείτε στα λαγούμια σας... @ς

Δεδομένου ότι τα τελευταία 10 χρόνια (τουλάχιστον) ο διαχειριστής και "συντηρητής" της ιστοσελίδας (ανάθεμα αν είναι αυτή ιστοσελίδα για Δήμο που ήταν στο επίκεντρο για τα 200 χρόνια) είναι ένας συγκεκριμένος επαγγελματίας, γιατί δεν προσλαμβάνει ο Δήμος έναν μόνιμο υπάλληλο να κάνει αυτή τη δουλειά και να είναι υπεύθυνος και για το τουριστικό (το traveltripolis.gr πάει, πέθανε και έχετε banner στην αρχική) και το πολιτιστικό (culture.tripolis.gr και αυτό πάει, πέθανε) και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Για όσους ρωτάτε, και οι προηγούμενοι τόσα πλήρωναν.

Στοιχεία απο adsense και fb ads τώρα και να μην είναι πειραγμένα. Μας βρήκε νέο "δημιουργικό γραφείο" με όρεξη για απευθείας αναθέσεις χωρίς αντίκτυπο. Που είναι οι προσφορές που μαζέυτηκαν;;; Ουστ

Για ψάξτε εκεί στην αντιπολίτευση ένταλμα προμηθευτή που εξοφλήθηκε με 11 μήνες καθυστέρηση μέσα στον Δεκέμβρη σε σχέση με τον συμβατικό χρόνο του παραδοτέου. Παρά την καθυστέρηση, άρα και την προφανή προβληματικότητα, τέλη του έτους προχώρησαν ξανά σε απευθείας ανάθεση. Επίσης για την ίδια υπηρεσία έχουν λάβει προσφορά με χαμηλότερη τιμή....ΠΑΡΑ-ΧΑΛΙΑ η κατάσταση.....

Έχει κουδουνίσει το κεφάλι μου με αυτά που διαβάζω. 9.000€ συντήρηση ανά έτος για μια ιστοσελίδα με αυτό το εύρος όπως είναι η σημερινή του δήμου Τρίπολης;;;!!! Ρε παιδιά, ρε παιδιά...Και τα 1.500€ που λέει ο Τσιαμούλος πολλά είναι. Αν τα έδιναν και οι προηγούμενοι, ΚΑΚΩΣ τα έδιναν. Δεν είναι δικά τους λεφτά. Δικά μου και δικά σας είναι. Αυτό το ποσό είναι εξωφρενικό. Ειδικά για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Παρεμπιπτόντως, φτιάξτε καινούρια. Κάνετε ένα διαγωνισμό, όχι ανάθεση. 3-4.000 θα σας κοστίσει και 500-1000 ευρώ τον χρόνο η φιλοξενία και η συντήρηση. Σιγά την επισκεψιμότητα που έχει.

γιατί κόψατε το χτεσινό σχόλιο για τον ανάδοχο και το αίσχος της ιστοσελίδας;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.